14 hüvelykes HP noteszgép Androiddal?

A szokatlan kombináció, amit Slatebook 14 névvel emlegetnek, egy kiszivárgott videón mutatkozott be.

14 hüvelykes HP noteszgép Androiddal?

A noteszgépek piacán nagyon ritka az, hogy egy gépen csak Android operációs rendszer legyen, főleg ha nagyobb méretű gépről van szó, a hírek szerint azonban a HP pont egy ilyet készül lerakni az asztalra.

A Slatebook 14 néven emlegetett újdonság egy kiszivárgott videón már megtekinthető, ám ez a promóciós anyag időközben több helyen is lejátszhatatlanná vált. Azért még sikerült elérhető példányt találni, hiszen ami egyszer felkerül a netre az jó eséllyel ott is marad. Íme:

Az újdonsággal kapcsolatban hivatalos forrásból egyelőre nem érkeztek információk, így a továbbiakban tárgyalt részleteket érdemes kellő távolságtartással fogadni.

Az új notebook érintőkijelzője a jelenlegi információk szerint 1080p-s natív felbontással rendelkezik – persze érkezhet majd HD kijelzővel ellátott modell is –, a platform alapjait pedig egy Nvidia Tegra sorozatú SoC adja. Rendszermemóriából 2 GB-nyi, tárhelyből pedig 16 GB-nyi állhat rendelkezésre. A fedélzeten ezeken kívül 802.11 b/g/n WiFi, illetve Bluetooth támogatást is találunk. A minőségi hangzásról Beats Audio hangrendszer gondoskodik.

A legfrissebb mobil Android operációs rendszert futtató különlegesség speciális billentyűket is kapott, amelyek az Escape és a Windows gombok helyére kerültek – segítségükkel könnyebb a rendszer irányítása. Sajnos az új noteszgéppel kapcsolatban egyéb részlet egyelőre nem szivárgott ki, így az sem tudható, pontosan mikor kerül az üzletek polcaira.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward