130 W-os hűtőteljesítményt kínál az ID Cooling kompakt újdonsága

Az IS-50X nem foglal sok helyet, hűtőteljesítménye jónak ígérkezik, és még a magasabb memóriamodulokkal is tökéletesen kompatibilis.

130 W-os hűtőteljesítményt kínál az ID Cooling kompakt újdonsága

Az ID-Cooling egy alacsony profilú, mindössze 75 milliméter magas processzorhűtőt mutatott be, ami „C” típusú felépítéssel rendelkezik, vagyis a talpazatból induló hőcsövek egy  „C” betűt formálva juttatják el a hőt az alumínium lamelláknak. Hőcsövekből egyébként nem kevesebb, mint ötöt kapunk, egyenként hat milliméteres átmérővel, nikkelezett felülettel. A hőcsövek közvetlenül érintkeznek az adott processzor felületével a még jobb hőátadás érdekében.

Az IS-50X típusjelzéssel ellátott processzorhűtőt úgy tervezték meg, hogy ne akadályozza a magas memóriamodulok használatát, valamint a VRM áramkör vaskosabb hűtésével is kompatibilis, így összességében kiváló választás lehet kompakt rendszerek építéséhez. A hőcsövekhez hasonlóan feketében pompázó lamellatömb fölé egy vékony kivitelű, mindössze 15 milliméter vastag ventilátor került, ami 120 milliméteres átmérővel bír.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A légkeverő a 600 és 1600 RPM közötti fordulatszám-tartományon belül üzemel, így maximum 53,6 CFM levegőmennyiség megmozgatására képes. Az említett üzemi paraméterekhez 13,8 és 30,2 dB(A) közötti zajszint társul.

A 122 milliméter széles, 120 milliméter mély és 75 milliméter magas processzorhűtő mindössze 385 grammot nyom a mérlegen, hűtőteljesítménye azonban 130 W, vagyis akár 130 W-os TDP kerettel rendelkező processzorokhoz is passzolhat, legalábbis papíron – a tesztek majd úgyis megmutatják, mi a helyzet élesben. Az IS-50X az Intel LGA-115x, illetve az AMD Socket FM2/AM3/AM4 processzorfoglalatokra egyaránt könnyedén felszerelhető. Forgalmazása hamarosan megkezdődik, az azonban még nem derült ki, hogy pontosan mennyibe kerül majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap