128GB-os Wi-Drive a Kingstontól

A Kingston egy új, 128 GB-os adattároló kapacitást kínáló WiFi-s, akkumulátorral is rendelkező külső SSD meghajtót mutatott be.

128GB-os Wi-Drive a Kingstontól

A Wi-Drive családban eddig egy 32 GB-os, illetve egy 64 GB-os adattároló kapacitást kínáló modell volt csak jelen, mostantól azonban 128 GB-os változatban is elérhetjük a hasznos kis kiegészítőt, amellyel kibővíthetjük mobil készülékeink tárhelyét.

Az újdonság 128 GB-os tárhelyét Android és iOS alapú mobil eszközökkel egyaránt használhatjuk. Ahhoz, hogy a Wi-Drive tartalmát az adott készülékről elérhessük, szükség van az ingyenes Wi-Drive alkalmazás letöltésére, amely Androidra a Google Play App Store-ból, iOS-re az Apple App Store-ból, Kindle Fire-re pedig az Amazon Appstore-ból szerezhető be. Az alkalmazás segítségével megtekinthetjük a Wi-Drive-on tárolt videókat és képeket, de akár zenéinket is lejátszhatjuk róla.

Az új Wi-Drive elődeihez hasonlóan beépített akkumulátorral érkezik, amely egyetlen teljes töltés hatására nagyjából négyórányi üzemidőt kínál. Az akkumulátort a mellékelt USB 2.0-s kábelen keresztül könnyedén tölthetjük, sőt, ezzel egy időben tartalmakkal is megtölthetjük a NAND Flash alapú tárhelyet. A Wi-Drive 802.11 g/n típusú WiFi adaptert alkalmaz, és egyszerre összesen három mobil eszközt tud kiszolgálni.

A 121,5 x 61,8 x 9,8 milliméteres mérettel érkező Wi-Drive természetesen adattitkosítással ellátott WiFi kapcsolat beállítására is lehetőséget ad. (WEP/WPA/WPA2) Amennyiben mobil eszközünkkel a Wi-Drive-hoz kapcsolódunk, akkor a WiFi-s internetkapcsolatról sem kell lemondanunk, ugyanis néhány beállítás elvégzése után a Wi-Drive meglévő WiFi-s hálózatunkkal is össze tudja kapcsolni az adott mobil eszközt.

Mi korábban már kipróbáltuk a Wi-Drive sorozat egyik tagját, a tapasztalatainkat összegző cikket itt találják az érdeklődők. Az új, 128 GB-os adattároló kapacitással érkező Wi-Drive hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, az azonban egyelőre nem derült ki, hogy a termék pontosan mennyibe kerül majd. Az biztos, hogy az újdonságra is egy év garancia jár, csak úgy, mint elődeire.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward