12-hüvelykes MSI csúcslaptop Core 2 Duo-val

Az MSI elegáns, fehér színű laptopot dobott piacra 45 nanométeres Intel Core 2 Duo processzorral.

12-hüvelykes MSI csúcslaptop Core 2 Duo-val

Az MSI elegáns, fehér színű laptopot dobott piacra 45 nanométeres Intel Core 2 Duo processzorral.

Az új, fehér modell a PR200W típusjelzést kapta. A korábbi PR200 Crystal Edition és YA Edition-nel szemben nemcsak más színnel, hanem felújított belsővel is érkezik. A legnagyobb újdonság a laptopban a 2,4 GHz-es sebességen futó és 800 MHz-es FSB-vel rendelkező Intel Core 2 Duo T8300 mikroprocesszor. Ez a Santa Rosa Refresh platformra alapul, 3 MB gyorsítótárral és 35 W-os TDP-vel rendelkezik. Az operációs rendszer szerepét honosított Windows Vista Business tölti be.

Memória oldalon 2 GB DDR2-t pakoltak bele, e mellé jön még 1 GB Robson flash-memória. Az adattárolásról egy 320 GB-os merevlemez gondoskodik. Csakúgy mint a korábbi változatok, a PR200W is 8-cellás akkumulátorral rendelkezik. Természetesen támogatja a 802.11n-szabványú WiFi-hálózatokat és Bluetooth-kapcsolatot is képes létrehozni. A gigabites Ethernet csatlakozó megléte szintén alapvető.

Bővítés terén megemlíthetjük az SD, MMC, MS és MS Pro memóriakártyákkal való együttműködést illetve az ExpressCard-bővítőhelyet. Beépített ujjlenyomat-olvasóval, 1,3 megapixeles webkamerával és HDMI-kimenettel is rendelkezik a kicsike. 12-hüvelykes kijelzőjének maximális felbontása 1280x800 pixel. Várható ára 308 000 forint körül fog alakulni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward