100 millióhoz ért a Galaxy S széria

A Samsung zászlóshajóit összefogó termékcsalád népszerűsége továbbra is lankadatlan, így az elképesztő értékesítési rekord nem meglepetés.

100 millióhoz ért a Galaxy S széria

Nem titok, hogy a legnépszerűbb androidos okostelefon az első Galaxy S 2010-es megjelenése óta folyamatosan ebből a családból kerül ki. A Google operációs rendszere számára is komoly fordulópontot jelent a Samsung csúcsterméke, ugyanis mostanra már az iPhone népszerűségére is nagy hatással vannak ezek a gépek.

Sajnos pontos adatokat nem közölt a vállalat, így az nem ismert, hogy a három Galaxy S milyen összetételben felel a 100 millió eladott telefonért, de az biztos, hogy a legújabb, harmadik generációs hasítja ki a legnagyobb szeletet a tortából. A Galaxy S III-ból napi szinten 190 ezer példány fogy, és a májusi bemutatása óta összesen 40 millión adott túl a Samsung. A korábbi adatok alapján a 20 hónapos Galaxy S II nagyjából 35 millió körül jár, míg az első generáció tagjai kb. 25 milliós példányszámmal járultak hozzá ehhez az eredményhez.

A Samsung rendhagyó módon a Flickren osztotta meg a jelentős mérföldkőről tanúskodó fotót, és néhány sorban foglalta össze a széria sikereit. A Samsung Galaxy S IV-et már most nagy várakozás övezi, pedig csak április környékén debütálhat az elemzők szerint. Meglehet, hogy az iPhone-t végleg maga mögé utasítja egy androidos mobil?

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward