100 GB extra Hipernetet ad a Telenor a járvány idejére

100 GB extra Hipernetet ad a Telenor a járvány idejére

#MARADJOTTHON címkével hirdetett különleges akciót a Telenor, aki a Telekom példáját követve lehetőséget nyújt a felhasználóknak arra, hogy jelentős adatkerethez jussanak a normál csomagjukban foglalt mellett. A Telenor azonban sokkal nagyobb forgalmazási lehetőségről gondoskodik.

A Telekom minden ügyfelének, hálózatát használó partnerének nyújt 10 GB-nyi ingyenes mobilinterneret hétfőtől kezdve, és ezt bizonyos esetekben még 5 GB-tal meg lehet toldani, ennek a részleteiről korábbi hírünkben olvashatnak az érdeklődők.

Ezen felbuzdulva a Telenor pedig úgy döntött, hogy nem kevesebb mint 100 GB EXTRA HIPERNETTEL szeretné segíteni az új koronavírus kitörés alatt az ügyfeleket.

A koronavírus miatt kialakult helyzetben 100 GB EXTRA HIPERNETTEL szeretnénk segíteni, mely minden ügyfelünk számára elérhető március 16-tól. A Telenor eltérő kondíciókkal gondoskodik az extra internetről. Itt a felhasználóknak 30 napja van arra, hogy ezt kihasználják, és nem kapcsolja be mindenkinek automatikusan a vállalat. Március 31-ig ér jelen állás szerint az ajánlat, hogy a következő nagyjából kettő hétben bármikor bekapcsolhatják az érintettek, és 30-ig élvezhetik.

Galéria megnyitása

A Telenor elmondta, hogy ezzel a 100 GB-os adatcsomaggal kizárólag Magyarország határain belül lehet élni, nem érvényes a határokon túl. A lakossági ügyfelek a cég közleménye alapján csak a MyTelenor alkalmazáson belül tudják aktiválni, az üzleti számlás és flottás ügyfelek pedig a FREE100GB kódot küldhetik el ezzel a céllal a 1744-es telefonszámra a fent jelzett időn belül. A sikeres aktiválásról mindenkit SMS-ben értesít a szolgáltató a bizonytalanság elkerülése érdekében.

Amennyiben valakinek gondja van az egyszeri alkalommal bekapcsolható szolgáltatással, nyugodtan hívja a 1220-es számot, de az üzletekben nem tudnak ennek kapcsán segítséget nyújtani. Szóval a Telenor arra kér mindenkit, hogy a munkatársait telefonon, ne személyesen keresse az esetleg hibák megoldásáért.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap