100 euróból nyújt majd ANC-t a Nothing ear (1)

Elkezdte a Nothing szórni az információmorzsákat, hogy még jobban felcsigázza az érdeklődést.

100 euróból nyújt majd ANC-t a Nothing ear (1)

A Nothing az elmúlt több mint fél évben nagyjából egyebet sem csinált, mint folyamatosan igyekezett a hype-ot fenntartani a startup körül, miközben igazából semmilyen lényegi információt nem árult el. Most viszont végre elkezdett kirajzolódni, hogy mire is számíthatunk majd.

A Nothing július 27-én fogja lerántani a leplet az ear (1) fülhallgatóról. Ezt nemrégiben tudhattuk meg Carl Pei csapatának köszönhetően. Érdekes módon többet azonban annál eddig nem tudtunk, hogy egy valódi vezeték nélküli fülhallgatóra kell számítani. Azt is kiemelte a OnePlus és a Nothing alapítója, hogy egy átláthatóan működő eszközt szeretne letenni az asztalra, ami a legfrissebb információk szerint már fizikailag is transzparens lesz.

Galéria megnyitása

Egy videóban, amiben az eszköz ki van takarva, arról beszélnek a Nothing szakemberei, hogy az áttetsző dizájnnak a megalkotása egy nagyon nehéz feladat. És mivel korábban a vállalat éppen egy áttetsző burkolatú valódi vezeték nélküli fülhallgatóról osztott meg képet, így sokan úgy gondolják, hogy a koncepciótól nem is áll majd túlzottan távol a végeredmény. Ha pedig így lesz, akkor nagyon szemrevaló beszélhetünk majd.

A dizájnnál persze általában lényegesebb a funkcionalitás, és ennek kapcsán is kiderült egyetlen, de nagyon fontos dolog: lesz aktív zajszűrés támogatás a Nothing ear (1) esetében. Az ANC funkció révén a felhasználók zavartalanul élvezhetik majd a kedvenc zenéiket, beszélgetős műsoraikat, vagy éppen a játékot, ami beszippantotta őket. A zajszűrés sokféle módon működhet a fülhallgatók esetében, azt nem lehet tudni, hogy ebben az esetben miként fog ez menni.

Galéria megnyitása

Azt is megtudhattuk a Nothing első kereskedelmi forgalomba szánt viselhető kiegészítője kapcsán, hogy ezért 100 eurót kell majd fizetni Európában, míg az Egyesült Királyságban 100 font lesz az ér, az Egyesült Államokban pedig 100 dollárt kóstál majd. Azt nem tudni, hogy a hazai boltokba mikor juthat majd el, de remélhetőleg nem fog sokkal magasabbra szökni az ára a 100 eurónak megfelelő 35-36 ezer forintnál.

Az is kiderült, hogy állítólag az Essentialt csak a levédetett névért vásárolta meg Carl Pei akkor, amikor még a névadással foglalkoztak a startup alapításának kezdetén. Szóval jelen állás szerint nem szabadalmaknak a megszerzésére hajtott a Nothing – ha hihetünk az alapító szavainak.

Galéria megnyitása

Ha tényleg 100 eurós áron fog a Nothing ear (1) aktív zajszűréssel szolgálni, akkor ez lehet majd az egyik legolcsóbb olyan fülhallgató, ahol ez a technológia biztosított lesz. Ennél a riválisok általában drágábban mérik az ANC funkciót. A nagyobb márkák körében például éppen a OnePlus kvázi szülővállalata, az Oppo kínál ennél olcsóbb aktív zajszűréses TWS-t Európában, az Enco W51-et.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap