10 AMD APU ára csökken – esetenként nagyon érezhetően

Az AMD átszabta egy kicsit néhány Kaveri, Richland és Trinity APU listaárát, hogy a termékek még vonzóbbak lehessenek.

10 AMD APU ára csökken – esetenként nagyon érezhetően

Az AMD csökkentette egyes "A" sorozatú APU egységeinek ajánlott árait, ami örömteli hír mindazok számára, akik éppen AMD APU köré épülő konfiguráció vásárlásában gondolkodnak. Az árcsökkentés nem csak a Kaveri sorozat tagjait, hanem a Richland és Trinity lapkákra épülő példányokat is érinti. Nézzük, pontosan milyen változásokra kell felkészülni a Kaveri család esetében.

A fentiek ajánlott kiskereskedelmi árak, a mérséklés mértéke pedig esetenként igencsak érezhető. A kedvezőbb árcédulát viselő Kaveri APU egységek közül az A10-es modellek az Intel kétmagos, Hyper-Threading támogatással is ellátott Core i3-as processzorai ellen vehetik fel a kesztyűt. Az AMD A10-es sorozatú Kaveri APU egységei processzorteljesítmény tekintetében ugyan nem remekelnek a négymagos Intel Haswell processzorok ellen, de a kétmagos megoldásokkal szemben már jobb esélyekkel indulnak – arról nem is beszélve, hogy az AMD APU egységeiben lapuló videóvezérlők az azonos szinten elhelyezkedő Intel megoldásoknál érezhetően jobb teljesítményt kínálnak.

A Richland és Trinity kínálat szintén vonzóbbá vált – itt ugyancsak 5 modell árát szabta át az AMD. Ezeknél a termékeknél már szerényebb az árcsökkentés mértéke, de azért itt is látható egy-két jelentősebb kiigazítás, amelyeknek valószínűleg sokan fognak örülni – főleg így karácsony előtt.

Az új árak az elkövetkező hetek folyamán lépnek érvénybe.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward