1 és 4 GB-os HD7750 a Club 3D-től

A Club 3D rögtön két új videokártyával is előrukkolt, de sajnos mindkettőn olcsó RAM-ok találhatóak

1 és 4 GB-os HD7750 a Club 3D-től

A vállalat legfrissebb Radeon HD 7750-es megoldásai egyaránt 28 nm-es csíkszélességgel készülő Cape Verde Pro GPU-ra támaszkodnak, amely mindkét esetben 512 stream processzorral gazdálkodik. A GPU a referenciának minősülő 800 MHz-es magórajelen ketyeg, de a gyártó állítása szerint órajele könnyedén megemelhető akár 900 MHz-re is.

Az 1 GB-nyi és 4 GB-nyi fedélzeti memóriával gazdálkodó modellek esetében egyformán DDR3-as fedélzeti memóriát alkalmaztak a vállalat mérnökei, amely 128-bites adatsínen keresztül kapcsolódik a GPU-hoz. A memóriachipek 1600 MHz-es effektív órajelen ketyegnek, ami borzasztóan alacsony, egy GDDR5-ös HD7750 memóriájának effektív órajele 4500MHz, majdnem a háromszorosa ennek. Az újdonságok üresjáratban 16 wattot, maximális terhelés alkalmával pedig 58 wattot fogyasztanak – áll a gyártó hivatalos weboldalán.

A Club 3D legújabb Radeon HD 7750-esei egyedi, egyslotos felépítésű, egyventilátoros videokártya hűtővel érkeznek, amely átlagos terhelés alkalmával 57 Celsius fok körüli hőmérsékleten tartja a GPU-t. A légkeverő 50 milliméteres átmérővel bír.

A PCI Express 3.0-s csatolófelülettel érkező, plusz PCI Express tápcsatlakozó alkalmazását nem igénylő újdonságok egy dual-link DVI-D, egy D-Sub és egy HDMI 1.4a videó kimenettel kerülnek a boltok polcaira.

A Club 3D nem adott információt a két friss videokártya várható ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward