Shop menü

DX 10.1 ÉS HD TÁMOGATÁS A PICO- ITXE FORMÁTUMBAN

A VIA egy különleges újítást jelentett be, amelyet a vállalat kifejezetten a VIA  Epia-P710-es alaplapjához készített. A VIA Epia-710HD névre keresztelt újdonság tulajdonképpen nem más, mint egy bővítő modul, amely nem csak DirectX 10.1-es, hanem HD támogatást is nyújt a beágyazott rendszerek számára.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
DX 10.1 és HD támogatás a Pico- ITXe formátumban

A VIA egy különleges újítást jelentett be, amelyet a vállalat kifejezetten a VIA  Epia-P710-es alaplapjához készített. A VIA Epia-710HD névre keresztelt kártya tulajdonképpen nem más, mint egy bővítő modul, amely nem csak DirectX 10.1-es, hanem HD támogatást is nyújt a beágyazott rendszerek számára.

Galéria megnyitása

Ez az újdonság az első Pico-I/O modul, amely kompakt méretei ellenére rengeteg új szolgáltatással bővíti a VIA Epia-P710-es rendszereket. A VIA Epia-P710 HD lapkán egy S3 Graphics 4300E típusú videó vezérlő foglal helyet,  256 MB-nyi GDDR2-es memória társaságában. A videó vezérlő esetében egymástól függetlenül állítható dual DVI portok, valamint HDMI és S-Video portok is rendelkezésre állnak, a maximális támogatott felbontás 2560x1600 pixeles. A P710-es HD modul SUMIT csatlakozón keresztül kapcsolódik a VIA Epia P710-es alaplaphoz. A SUMIT csatlakozó a PCI Express, LPC, SPI és USB 2.0-s technológiákat egyaránt magában foglalja.

Galéria megnyitása

A teljes grafikus alrendszer fogyasztása nem több 8W-nál. Az S3 Graphics 4300E magas szinten programozható videó maggal és Blu-ray kompatibilitással egyaránt rendelkezik. A rendszer hardveres gyorsítást kínál a WMV9 HD, az MPEG-2 HD, a VC-1, a H.264 és az AVS videó fájlok lejátszása közben. Ezen felül támogatja mind a 18 DTV ATSC és DVB szabványt, köztük az 1080p-s formátumokat is. Az újdonság várható árával és megjelenésével kapcsolatban egyelőre nincsenek információk

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére