Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Kipróbáltuk a legújabb O!Play-t

 • Dátum | 2010.12.15 12:01
 • Szerző | J.o.k.e.r
 • Csoport | MULTIMÉDIA

Az asztali multimédiás lejátszók piacán már annyi termék van jelen, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni, ám egy átlagfelhasználó számára ebből a rendkívül népes mezőnyből elég nehéz kiválasztani azt, amely az igényeinek legmegfelelőbbnek bizonyulhat. Korábban már számos teszttel jelentkeztünk a témában, amelyek alkalmával rendre arra a megállapításra jutottunk, hogy a Western Digital WD TV és az ASUS O!Play családjának tagjai közül érdemes válogatni, ha kedvező áron jó tulajdonságokkal rendelkező, könnyedén frissíthető termékre szeretnénk szert tenni. A fenti állítást az általunk eddig tesztelt lejátszókra vonatkozik a velük kapcsolatos tapasztalatok alapján, ezzel együtt tudjuk, hogy rajtuk kívül is vannak még ütőképes megoldások a piacon (pl.: Popcorn Hour A200), így a későbbiek folyamán őket is megvizsgáljuk majd, ahogy lehetőségeink ezt engedik.A két gyártó kínálata legutóbbi tesztünk óta bővült: a WesternDigital piacra dobta 1 TB-os mobil merevlemezzel ellátott WD TV-jét (WD TV Live HUB), az ASUS mérnökei pedig ezzel egy időben elkészítették az O!Play merevlemezes változatát, az O!Play HD2-t, amely 3,5 hüvelykes adattárolók fogadására lett felkészítve, ám a merevlemezt nekünk magunknak kell megvennünk hozzá pénztárcánknak és igényeinknek megfelelően. A két újdonság érkezésével egy csapásra elhallgattatták a gyártók azokat, akik eddig a WD TV és az O!Play család tagjait azért nem találták megfelelőnek, mert a készülékek nem tartalmaztak merevlemezt, illetve nem adtak lehetőséget merevlemez beszerelésére.A WesternDigital merevlemezes WD TV-jére egyelőre nem sikerült szert tennünk, de az ASUS O!Play HD2-es lejátszóját már megkaparintottuk, így utóbbit fogjuk a következő oldalak folyamán egy kicsit tüzetesebben is megvizsgálni, hogy kiderüljön: vajon a 3,5 hüvelykes merevlemezek számára készített bővítőhely mellett mi minden változott még az új jövevény esetében a régi modellekhez képest? A  másik fontos kérdés pedig természetesen az lesz, hogy megéri-e az árát a legújabb O!Play, hiszen nem kevés pluszt kell lerakni az asztalra egy merevlemez helyért.

A következő oldalon megismerkedhetünk a csomagolással és magával a lejtászóval.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 11.
  2011. 01. 23. 20:06
  Tudtommal a youtube saját maga korlátozza az ilyen lejátszók elérését, például a popcorn-ból is 1-2 év után kikerült az addig meglévő youtube-lejátszó.
 • 10.
  2011. 01. 07. 11:32
  DLNA-rol nem szol a cikk. jo lenne pedig.
 • 9.
  2010. 12. 19. 02:53
  Igazság szerint iPhone-nal nem volt módom kipróbálni a lejátszót, de mivel az iPhone mód csak a távirányítót helyettesíti, így minden funkcionak működnie kell.
 • 8.
  2010. 12. 17. 08:04
  ha az ipod távirányítós móka megy, akkor DLNA kompatibilis is e?
 • 7.
  2010. 12. 16. 23:58
  Egy szép nagy piros pont beírva, köszi!
  Nekem meg három fekete pont jár....
 • 6.
  2010. 12. 16. 21:51
  a táblázatban a csatiknál lemaradt a usb. holott én a képen látom ám! nem vertek át
 • 5.
  2010. 12. 16. 20:19
  cNobody ez nagy poén volt D
 • 4.
  2010. 12. 16. 17:18
  Biztosan sokakat érdekelne ez a kütyü is, forgalmazza valaki egyáltalán Mo.-on? Jó lenne, ha tudnátok információt szerezni:
  Weebeam
 • 3.
  2010. 12. 16. 09:21
  Nekem tetszik benne, hogy az IP-jén keresztül bárhogyan vezérelhetjük a lejátszást!
  Ha pl az asszony filmet akar nézni a nappaliba, de nem ért a kütyühöz, én meg egy másik szobában gépezek, akkor csak kiültetem a TV elé, és mikor visszaértem a géphez akkor megindítom neki...
  Bár ez ugye gonoszkodásra is jó, mert ha ért hozzá, tudja, hogyan kell kikeresni filmet hálóról vagy vinyórol, akkor ha mondjuk kocsiból laptopról vagy a ház előtt az iPoddal Wi-Fi-n ki tudom kapcsolni amit néz
 • 2.
  2010. 12. 15. 20:26


  Ez egy picit más téma.
 • 1.
  2010. 12. 15. 20:20
  A címről valamiért ez ugrott be egyből:
  http://condomunity.com/wp-content/uploads/durex-play-o.jpg
  Aztán kérdem én magamban: Erről cikk? hmm érdekesnek tűnik és egyben furának is ezen az oldalon. Aztán gyorsan leesett hogy rosszra gondoltam.