Win7 családi csomag megerősítve + érkezés

Brandon LeBlanc, az MS egy bloggere megerősítette a Win7 "családi csomag"-kiadásával kapcsolatos híreszteléseket, így a több számítógéppel rendelkező leendő vásárlók máris örülhetnek (már amennyiben beérik Home Premium változattal, lévén a kedvezményes ajánlat csak ezekre vonatkozik).

Win7 családi csomag megerősítve + érkezés

Brandon LeBlanc, az MS egy bloggere megerősítette a Win7 "családi csomag"-kiadásával kapcsolatos híreszteléseket, így a több számítógéppel rendelkező leendő vásárlók máris örülhetnek (már amennyiben beérik a Home Premium változattal, lévén a kedvezményes ajánlat csak ezekre vonatkozik).

Ő személy szerint egyelőre még nem árult el konkrét árakat, viszont egyes online értékesítők, így például az Expercom és mások már korábban megjelenítettek az oldalukon $137-tól $145-ig terjedő árakat a Win7 családi csomag kapcsán (amiket persze hamar el is távolítattak; feltehetőleg egyesek elkapkodták kissé a dolgokat).

Mindemellett kissé árnyaltabbá vált még a Win7 érkezésének menetrendje is: független szoftver- és hardverpartnerek, valamint bétateszterek és TechNet-tagok már augusztus 6-án megkapják a példányukat, míg a Microsoft Partner Program Gold hitelesített tagjai augusztus 16-án. A Microsoft Action Pack előfizetők 23-án, míg gépgyártók két nappal azután, hogy az MS hivatalosan megkezdi a gyártást. Üzleti vásárlók, IT-szakik és fejleszték szeptember végén-október elején számíthatnak rá. Mindenki más várhat a már jól ismert október 22-ei dátumig.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward