WDTV Live Plus HD, NetFlix támogatással

A Western Digital kínálatában egy új multimédiás asztali lejátszó jelent meg, amely a népszerű WD TV sorozatban foglal helyet és amely a WD TV Live Plus nevet kapta. A termék a WD TV Live-hoz képest annyiban egészült ki, hogy NetFlix támogatást is tartalmaz, amelyhez előfizetésre van szükség. A szolgáltatást sajnos csak és kizárólag az Amerikai Egyesült Államokban élő felhasználók vehetik igénybe, de érdekességként azért mi is beszámolunk a termék érkezéséről.

WDTV Live Plus HD, NetFlix támogatással

A Western Digital kínálatában egy új multimédiás asztali lejátszó jelent meg, amely a WD TV Live Plus nevet kapta. A termék a WD TV Live-hoz képest annyiban egészült ki, hogy NetFlix támogatást is tartalmaz, amelyhez előfizetésre van szükség. A szolgáltatást sajnos csak és kizárólag az Amerikai Egyesült Államokban élő felhasználók vehetik igénybe, de érdekességként azért mi is beszámolunk a termék érkezéséről, mert lehet, hogy ez valaminek a kezdetét jelenti és a WD minden régióban szerződést köt majd valamelyik nagy online kölcsönzős céggel.

A WD TV termékcsalád az új modell érkezésével immáron négy tagból áll, amelyek legfőbb tulajdonságairól az alábbi kis táblázat ad némi képet. Az összehasonlító táblázat a Western Digital hivatalos weboldaláról, egészen pontosan innen származik.

Az új készülék Ethernet porttal, két darab USB 2.0-s csatlakozóval, 1.3a szabványra épülő HDMI porttal, valamint komponens és kompozit videó kimenettel és optikai hangkimenettel érkezik csak úgy, mint a WD TV Live. A szerkezet minden tulajdonsággal rendelkezik, amivel a WD TV Live, azaz az előd által támogatott fájl formátumokat gond nélkül lejátssza.

A termék a YouTube, Flickr, Pandora és Live365 névre keresztelt internetes szolgáltatásokat ugyanúgy eléri, mint a WD TV Live, de ezeken kívül a MediaFly hálózatát is használni tudja, amely számos televízió adó műsorait tartalmazza (CNN, NBC, MTV, ESPN), ám ezt, vagyis a NetFlix szolgáltatást csak előfizetéssel, az Amerikai Egyesült Államok területén lehet használni. A hagyományos, NetFlix támogatással ellátott készülékekhez képest a WD TV Live Plus lehetővé teszi a felhasználóknak azt is, hogy saját digitális média gyűjteményűkhöz is hozzáférjenek. A WD TV Live Plus hálózaton keresztül, illetve USB 2.0-s adattárolókról is képes lejátszani a különböző fájlokat, amelyeket Full HD televízión is élvezhetünk. Beépített adattároló ennél a WD TV modellnél sem áll rendelkezésre.

[bold]A támogatott fájlok listája:

[/bold]

[list type="unordered"]

[*]Videó - AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1), MP4/MOV (MPEG4, h.264), M2TS, WMV9  

[*]Fotó - JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG

Audió - MP3, WAV/PCM/LPCM, WMA, AAC, FLAC, MKA, AIF/AIFF, OGG, Dolby Digital, DTS

[*]Lejátszási lista - PLS, M3U, WPL 

[*]Felirat - SRT, ASS, SSA, SUB, SMI  

 

[/list]

A készülék digitális tartalomvédelemmel ellátott fájlok lejátszását továbbra sem teszi lehetővé (iTunes® Store, Cinema Now, Movielink®, Amazon Unbox™, Vongo®), viszont ahogy az a fenti összehasonlító táblázatból is látszik, a gép mostantól képes a DVD navigáció kezelésére is (DVD menü). Maga a szerkezet 40 x 100 x 125,5 mm-es mérettel és 303 grammos súllyal érkezik csak úgy, mint a WD TV Live. A termékhez a gyártó mellékeli a már jól ismert kompakt távirányítót.

A WD TV család legfrissebb tagja hamarosan megjelenik az üzletek polcain, ajánlott végfelhasználói ára pedig 149,99 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward