Új, tetszetős LCD monitor az iiyama műhelyéből

Új, tetszetős LCD monitor az iiyama műhelyéből

A japán iiyama egy új LCD monitor piacra dobására készül, amely 24 hüvelykes képátlójú kijelzővel rendelkezik és az E2473HDS-B1 típusjelzést viseli. A vállalat jelenlegi tervei szerint valamikor február közepe felé találkozhatunk először a termékkel az üzletek polcain.

A 24 hüvelykes képátlójú LCD kijelző ledes háttérvilágítást tartalmaz, amely – többek között – alacsonyabb energiafogyasztást kínál a termék számára, mint a hagyományos CCFL alapú megoldások. Ez utóbbi jól példázza, hogy a megjelenítő 24W körüli tipikus fogyasztás mellett dolgozik. A TN típusú LCD panellel felszerelt monitor 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemel, válaszideje 2 ms-os, fényereje 300 cd/m2-es, valós kontrasztaránya pedig 1000:1 értéket képvisel. A monitor kávája és talpazata tetszetős, lakk fekete festéssel érkezik.

A videó bemenetek között egy D-Sub, egy DVI, valamint egy HDMI portot találunk. A termék a felsoroltak mellett még 2W-os hangszórókkal is rendelkezik, így multimédiás célokra, illetve otthonra átlagos felhasználásra kitűnő választás lehet, ha nem idegenkedünk a TN paneltől. Az E2473HDS-B1 Európában 209 eurós ajánlott végfelhasználói áron kerül forgalomba, méghozzá február közepén, ahogy azt már fentebb is említettük.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward