Új taggal bővül Enermax Liberty ECO család

Az Enermax egy új taggal bővítette LIBERTY ECO II névre keresztelt tápegység sorozatát, amelyben eddig 620W-os volt a legnagyobb teljesítményt kínáló modell. Az újdonság, amely LIBERTY ECO II 720W típusjelzéssel kerül hamarosan a boltok polcaira, kifejezetten a játékos társadalom tagjait célozza meg.

Új taggal bővül Enermax Liberty ECO család

Az Enermax egy új taggal bővítette LIBERTY ECO II névre keresztelt tápegység sorozatát, amelyben eddig 620W-os volt a legnagyobb teljesítményt kínáló modell. Az újdonság, amely LIBERTY ECO II 720W típusjelzéssel kerül hamarosan a boltok polcaira, kifejezetten a játékos társadalom tagjait célozza meg.

Az új tápegység 150 x 84 x 140 mm-es méretekkel rendelkezik és 80Plus minősítéssel is rendelkezik, ugyanis hatásfoka 80, illetve 86% között helyezkedik el. Az ATX v2.3-as szabvány előírásainak is megfelelő modell három darab 12V-os ággal bír és maximum 790W-nyi teljesítménnyel képes az adott rendszert kiszolgálni. A termék moduláris felépítéssel érkezik, de a 24-tűs ATX, valamint a processzor számára fenntartott 2x4 tűs és 1x4-tűs kábelek fixen beépítve foglalnak helyet, ahogy azt a moduláris tápok túlnyomó többségénél már megszokhattuk. Az alkatrészek hűtéséről egy 120 mm-es ventilátor gondoskodik, amely PWM támogatással is rendelkezik. A légkeverő a rendszer leállítása után még 30-60 másodpercig üzemel, ezáltal segít kiszellőztetni a tápegység házát, vagyis a meleg levegő nem reked bent, ami hosszabb távon kedvezően hat az alkatrészek élettartamára. A 230V-os tápcsatlakozónál a szokásos AC Cord Guard technológiát is felfedezhetjük, ami megakadályozza, hogy a tápkábelt véletlenül kirántsuk a tápegységből. Az AIRGuard technológia segítségével a ventilátor által keltett turbulenciát próbálja csökkenteni a gyártó, így a rendszer halkabban üzemelhet.

A tápegység különböző ágainak terhelhetőségéről a fenti táblázat ad pontos képet, míg a rendelkezésre álló csatlakozófajták pontos számáról itt tájékozódhatunk. Az új termék 3 év garanciával kerül a boltok polcaira, ajánlott végfelhasználói ára pedig 140 font.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward