Új monitorokkal jelentkezik az iiyama

A neves japán nagyvállalat kínálata két új megjelenítővel bővül.

Új monitorokkal jelentkezik az iiyama

A friss LCD monitorok között két ProLite sorozatú terméket találunk, amelyek közül a kisebbik 23,6 colos, a nagyobbik pedig 27 colos képátlójú kijelzővel érkezik. Az E2473HS és E2773HS modellek mindketten megkapták az X-res technológiát, amelynek lényege, hogy feljavítja az elmosódott, illetve alacsony felbontású tartalmakat, így azok jobb minőségen jelennek meg.

Sajnos mindkét újdonság TN+Film típusú LCD panelt alkalmaz, amelyek mögött mindkét esetben LED-es háttérvilágítás lapul. A TN+Film panel sajátosságai miatt 170 fokos vízszintes és 160 fokos függőleges betekintési szöggel kell beérnünk mindkét termék esetében. Az LCD panelek egyaránt 1920 x 1080 pixeles natív felbontást kínálnak.

Az E2473HS modell esetében 2 milliszekundumos válaszidő és 1000:1 kontrasztarány áll rendelkezésre, míg az E2773HS már 1 ms-os GTG válaszidőt és 1200:1 kontrasztarányt kínál – a fényerősség mindkét esetben 300 cd/m2-es értéket képvisel. Az újdonságok beépített állványa a kijelző előre-, illetve hátra történő döntését teszi lehetővé.

A D-Sub, DVI és HDMI videó bemenettel ellátott újdonságok november végén jelennek meg kereskedelmi forgalomban. A 23,6 colos képátlójú E2473HS modell 280 dollárnak, a 27 colos E2773HS pedig 332 dollárnak megfelelő japán jenért válik elérhetővé.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward