Új iiyama monitor VA panellel, LED-es háttérvilágítással

Az iiyama kínálatában egy új monitor jelent meg, amely a gyártó első olyan VA panellel ellátott megoldásának minősül, ami a tradicionális CCFL helyett immáron a modern LED-es háttérvilágítást alkalmazza. A ProLite sorozatban helyet foglaló újdonság 24 hüvelykes képátlójú LCD kijelzővel érkezik és az X2472HDS típusjelzést viseli.

Új iiyama monitor VA panellel, LED-es háttérvilágítással

Az iiyama kínálatában egy új monitor jelent meg, amely a gyártó első olyan VA panellel ellátott megoldása, ami a tradicionális CCFL helyett immáron a modern LED-es háttérvilágítást alkalmazza. A ProLite sorozatban helyet foglaló újdonság 24 hüvelykes képátlójú LCD kijelzővel érkezik és az X2472HDS típusjelzést viseli.

A kedvező árú megjelenítő kiváló képminőséget és rendkívül jó betekintési szögeket kínál: előbbit a 24-bites színkezelésnek (True Color), míg utóbbit a VA panel 178/178 fokos betekintési szögeinek köszönheti. Az új monitor a gyártó állítása szerint kitűnő választás lehet minden olyan felhasználó számára, aki kedvező árú megjelenítőt keres webgrafikával, fotószerkesztéssel vagy egyéb, színhű megjelenítést igénylő feladatokra, de a termék ezzel együtt otthonra vagy irodába is jó választás. Az újdonság egyébként 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett működik és 3000:1 kontrasztaránnyal, valamint 250 cd/m2-es fényerővel áll a felhasználók rendelkezésére. A VA típusú LCD panel 8 ms-os válaszidővel üzemel.

A monitor videó bemenetei között egy HDMI portot, valamint a szokásos DVI és D-Sub csatlakozókat találjuk, sőt, a gyártó közleménye szerint a termék még fejhallgató kimenettel is rendelkezik.

Az iiyama Prolite X2472HDS három év garanciával kerül forgalomba és elsőként az Egyesült Királyság üzleteiben tűnik fel, ahol 199,99 angol fontos ajánlott végfelhasználói áron lehet majd hozzájutni. A gyártó tervei szerint márciustól kezdve Európa többi részén is megjelenik az újdonság, amely 215 eurós ajánlott végfelhasználói áron lesz megvásárolható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward