Új, érintőkijelzős iiyama monitor érkezik Európába

Az iiyama ProLite családba tartozó érintőkijelzős megjelenítője, a T2451 MTS típusjelzéssel ellátott modell Japánban már egy ideje kapható, ám most végre Európába is megérkezik, így az elkövetkező hetek folyamán az európai üzletek kínálatában is találkozhatunk vele.

Új, érintőkijelzős iiyama monitor érkezik Európába

Az iiyama ProLite családba tartozó érintőkijelzős megjelenítője, a T2451 MTS típusjelzéssel ellátott modell Japánban már egy ideje kapható, ám most végre Európába is megérkezik, így az elkövetkező hetek folyamán az európai üzletek kínálatában is találkozhatunk vele.

A 23,6 colos képátlójú érintőkijelzővel érkező monitor TN+Film típusú LCD panelt alkalmaz, amely szokás szerint most is 16,7 millió színárnyalat megjelenítésére, valamint 170 fokos vízszintes és 160 fokos függőleges betekintési szög biztosítására képes. A monitor 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemel, érintőkijelzője pedig két ujjal, illetve érintőceruzával egyaránt kezelhető. A WLED háttérvilágítással érkező újdonság 250 cd/m2-es fényerővel, 1000:1 valós kontrasztaránnyal és 2 milliszekundumos válaszidővel büszkélkedhet.

A videó bemenetek között ezúttal egy D-Sub, egy DVI és két HDMI portot találunk. A két darab, egyenként 2W-os terhelhetőségű hangszóróval ellátott monitorhoz a gyártó egy érintőceruzát is mellékel. A ProLite T2451 MTS már előrendelhető: a termékhez akár 282 euróért is hozzá lehet jutni. A monitor normál ajánlott végfelhasználói ára 299 euró lesz, érkezésére pedig már a következő hét folyamán számíthatunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward