Új EeeBox PC-k, első generációs ION platformmal

Új EeeBox PC-k, első generációs ION platformmal

Az ASUS két friss EeeBox konfigurációt indított hódító útjára Európában, amelyek egy ideje már megtalálhatóak a gyártó kínálatában, de az üzletek polcain eddig nem találkozhattunk velük. Az EeeBox EB1501U és EB1012U modellek közül előbbit már néhány hónappal ezelőtt megismerhettük, ám most a termék EB1012U típusjelzéssel ellátott társával együtt végre már kapható.

Közös a két kompakt asztali számítógép konfiguráció esetében, hogy mindketten első generációs ION platformra épülnek, rendelkeznek USB 3.0-s porttal, illetve portokkal, operációs rendszerként pedig előtelepített Windows 7 Home Premium szoftvert alkalmaznak. A két pici rendszer feketében és fehérben lesz elérhető, belsejükben pedig Intel Atom 330-as kétmagos processzor teljesít szolgálatot, amely 1,6 GHz-es órajelen ketyeg. A szerkezetek 2 GB-nyi memóriát, 250 GB-os merevlemezt, 10/100 Mbps-os hálózati vezérlőt és 802.11 b/g/n WiFi adaptert tartalmaznak, de a kínálatban még egy kártyaolvasó is helyet kapott. A videó kimenetek között D-Sub és HDMI portokat találunk, azaz minden adott ahhoz, hogy a terméket költséghatékony HTPC-ként, vagy olcsó, csendes asztali konfigurációként használjuk.

Az EeeBox EB1012U esetében USB 3.0-s portból csak egyetlen egy áll rendelkezésre, míg az EeeBox EB1501U modellnél már két USB 3.0-s portot találunk és a rendszer ezen kívül még egy DVD-írót is tartalmaz. A két nettopra két év garanciát vállal a gyártó, az EB1012U modell 379 euróba, míg EB1501U típusjelzéssel ellátott társa 429 euróba kerül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward