Thermaltake Toughpower Grand: új tápegységek

A Thermaltake illetékesei a Computex alkalmával már bemutattak néhány perifériát, amelyeket kifejezetten a játékos társadalom tagjainak készítettek. A gyártó most egy új tápegység sorozattal állt elő, amely a Toughpower Grand nevet viseli és amelyben első körben egy 650W-os, illetve egy 750W-os modell lesz jelen.

Thermaltake Toughpower Grand: új tápegységek

A Thermaltake illetékesei a Computex alkalmával már bemutattak néhány perifériát, amiket kifejezetten a játékosok számára készítettek, de ezek mellett az érdeklődők megismerhettek egy új tápegység sorozatot is, ami a Toughpower Grand nevet kapta.

A 650W-os és 750W-os újdonságok 80Plus Gold minősítéssel rendelkeznek és megfelelnek mind az ATX 12V 2.3-as, mind pedig az EPS 12V 2.92-es szabványok előírásainak. Az aktív PFC támogatással érkező tápegységek megbízhatóan és rendkívül stabilan üzemelnek, hatásfokuk pedig 92% körül helyezkedik el. Mindketten egyetlen 12V-os ágat kaptak és mindketten 120000 üzemórán át képesek meghibásodás nélkül működni. A tápegységek alkatrészeinek hűtéséről egy dupla golyóscsapágyas, 140 mm-es átmérőjű ventilátor gondoskodik. A légkeverő percenkénti 1900-as fordulatszám mellett üzemel.

A moduláris felépítéssel büszkélkedő tápegységek hamarosan elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban. A 650W-os modellért 169,90 dollárt, míg 750W-os társáért 189,90 dollárt kérnek el. A termékek specifikációival kapcsolatban a fenti táblázatokból juthatunk információkhoz, amelyek a gyártó hivatalos weboldaláról származnak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward