Radeon HD 5970 12 db mini DisplayPorttal?

A PowerColor műhelyében egy meglehetősen extrém videokártya készül, amely Radeon HD 5970-es alapokon nyugszik majd. Egy különleges Radeon HD 5970-es megoldást pont a héten láthattunk, ugyanis a Sapphire a napokban mutatta be Toxic sorozatú, egyedi hűtéssel és megemelt órajelekkel érkező Radeon HD 5970-es videokártya szörnyetegét.

Radeon HD 5970 12 db mini DisplayPorttal?

A PowerColor műhelyében egy meglehetősen extrém videokártya készül, amely Radeon HD 5970-es alapokon nyugszik majd. Egy különleges Radeon HD 5970-es megoldást pont a héten láthattunk, ugyanis a Sapphire a napokban mutatta be Toxic sorozatú, egyedi hűtéssel és megemelt órajelekkel érkező szörnyetegét.

Galéria megnyitása

Úgy tűnik, hogy Radeon HD 5970 témában a PowerColor mérnökei is ihletet kaptak, ugyanis a szakemberek egy három slotnyi helyet foglaló, összesen 12 darab DisplayPort video kimenettel rendelkező videokártya monstrumon dolgoznak. A termék várható órajeleivel kapcsolatban egyelőre nincsenek információk, sőt, a gyártó még abba sem engedett betekintést, hogy pontosan milyen hűtő teljesít majd szolgálatot a különlegességen. Az új Radeon HD 5970-es videokártya  a rengeteg mini DisplayPortnak köszönhetően egyszerre így akár 12 darab megjelenítőt is képes lesz működtetni, ezzel pedig igen komolyan lekörözi a Radeon HD 5870 Eyefinity 6 Edition kártyákat, amelyeken „csak” hat darab mini DisplayPort csatlakozó van jelen.

Az új jövevény megjelenésére még várni kell, de az szinte biztos, hogy az idei Computex alkalmával – ami június elején kerül megrendezésre – már találkozhatunk majd a friss, 12 mini DisplayPortot tartalmazó PowerColor termékkel.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap