Nevet és logót vált az Arctic Cooling

A svájci Arctic Cooling, aki sokáig csak minőségi processzor-, memória- és videokártya hűtőiről, valamint ventilátorairól volt ismert, az utóbbi időben kiszélesítette termék portfólióját és megjelent a tápegységek, a házak illetve a fülhallgatók piacán is, sőt, már egy jó ideje akkumulátor töltőket is kínál a cég.

Nevet és logót vált az Arctic Cooling

A svájci Arctic Cooling, aki sokáig csak minőségi processzor-, memória- és videokártya hűtőiről, valamint ventilátorairól volt ismert, az utóbbi időben kiszélesítette termék portfólióját és megjelent a tápegységek, a házak illetve a fülhallgatók piacán is, sőt, már egy jó ideje akkumulátor töltőket is kínál.

A vezetőség éppen ezért úgy döntött, hogy a cég nevét Arctic Cooling-ról Arctic-ra módosítják, az Arctic Cooling nevet pedig meghagyják márkanévnek, azaz a különböző hűtéssel kapcsolatos termékek ez alatt a márkajelzés alatt kerülnek majd forgalomba. Az Arctic Sound márkanév a különböző audió megoldásokat foglalja majd magában, míg az Arctic Power családban a tápegységek és a tápellátással kapcsolatos termékek kapnak helyet. A gyártó Arctic Hobby márkanévvel is jelentkezik, amely elektronikai eszközöket és különböző, szórakozással kapcsolatos termékeket tartalmaz majd.

Az új névhez természetesen új logó is dukál, így az eddig megszokott logót a fent látható váltja majd fel. Az aktuális, kategóriákra bontott termékkínálatot itt tekinthetik meg az érdeklődők.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward