N sorozatú ASUS noteszek minőségi hangzással

Az ASUS új noteszgépekkel jelentkezik, amelyek ezúttal is az Intel Huron River platformját, illetve a gyártó második generációs Core sorozatú processzorait alkalmazzák, de emellett GeForce videokártyával és USB 3.0-s portokkal is rendelkeznek. A termékek különlegessége természetesen nem a fentiekben rejlik, hanem az igényes formatervben és a Bang & Olufsen ICEpower-rel közösen kifejlesztett SonicMaster technológia javított változatában, amelyhez ezúttal külső mélysugárzó is jár.

N sorozatú ASUS noteszek minőségi hangzással

Az ASUS új noteszgépekkel jelentkezik, amelyek ezúttal is az Intel Huron River platformját használják, GeForce VGA-val és USB 3.0-s portokkal kiegészítve. A termékek különlegessége természetesen nem a fentiekben rejlik, hanem az igényes formatervben és a Bang & Olufsen ICEpower-rel közösen kifejlesztett SonicMaster technológia javított változatában, amelyhez ezúttal külső mélysugárzó is jár.

Az N sorozat tagjainak formaterve David Lewis nevéhez fűződik, akinek dizájnstúdiója több neves nagyvállalattal - például a fentebb említett Bang & Olufsen-nel - is együttműködik. Lewis az ASUS-szal is szorosan együttműködik: eme együttműködés korábbi gyümölcse volt például az NX90-es noteszgép is. Az N sorozat tagjai letisztult és elegáns dizájnnal rendelkeznek: a termékek sarkainál polírozott fémkeretet találunk, de sokat dobnak a megjelenésen a zongoralakk fekete felületek és a hanghullámok ihlette hangszórórács is. A billentyűzet tökéletesen illik a dizájnhoz: a klaviatúra megerősített, gyorsan reagáló billentyűkkel rendelkezik, így a gépelés kényelmes, csuklónk kényelméről pedig a puha csuklótámasz gondoskodik.

Az N sorozat legfrissebb tagjai a Bang & Olufsen ICEPower technológiájának, valamint a SonicMaster

technológia felújított változatának köszönhetően lenyűgöző hangzást kínálnak: a friss noteszgépek audió rendszere erőteljes basszusokat és tiszta énekhangot biztosít a felhasználók számára, méghozzá az NX90-nél alkalmazott megoldásnál kompaktabb kivitelben, nagyobb teljesítménnyel.

A friss noteszgépek pontos specifikációit az alábbi táblázatban találják az érdeklődők.

Az N család tagjaihoz a felsoroltakon kívül jár a Music Now szoftvercsomag is, amely a zenefájlok gyors betöltéséről és lejátszásáról gondoskodik, de emellett az Instant On technológia is a kínálat részét képezi, amivel hatékonyan készenléti módba helyezhetjük a noteszgépet, majd másodpercek alatt visszatérhetünk a félbehagyott munkafolyamathoz.

A készenléti állapot teljesen feltöltött akkumulátor esetén akár 15 napig is fenntartható. Az akkumulátoridővel való spórolást az nVidia Optimus technológiája is elősegíti, ami a terheléstől függően aktiválja a Sandy Bridge processzorban lapuló Intel HD Graphics videó vezérlőt, vagy GPU intenzív feladat esetén a rendszerben található GeForce videokártyát.

Az N sorozat legfrissebb tagjai várhatóan szeptember közepe környékén mutatkoznak be a hazai üzletekben. Az újdonságok várható ajánlott végfelhasználói árai nem ismertek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward