Megjelent az ASUS ION2-es netbookja

Az ASUS népes Eee PC netbook családja ma egy új, ION 2-es alapokon nyugvó taggal bővült, amely az Eee PC 1201PN típusjelzést kapta. Az új készülék 12,1 hüvelykes képátlójú kijelzővel érkezik és multimédiás képességek tekintetében igen-igen vonzó darabnak minősül.

Megjelent az ASUS ION2-es netbookja

Az ASUS népes Eee PC netbook családja ma egy új, ION 2-es alapokon nyugvó taggal bővült, amely az Eee PC 1201PN típusjelzést kapta.

A friss netbook az Intel Pine Trail platformját alkalmazza, amelyben az Nvidia második generációs, GT 218-as ION grafikus processzora is helyet kapott. A 40 nm-es csíkszélességgel készülő GPU DirectX 10.1-es támogatást kínál és lehetővé teszi, hogy minimális processzorterhelés mellett akár 1080p-s videót is lejátszhassunk a készüléken. A netbook 296 x 208 x 33 mm-es mérettel és 1,46 Kg-os súllyal büszkélkedik, 12,1 hüvelykes képátlójú kijelzőjének natív felbontása pedig 1366 x 768 pixeles. A szerkezet belsejében egy 1,66 GHz-en ketyegő Intel Atom N450-es processzor, 2 GB-nyi rendszermemória, 250 GB-os merevlemez, az említett Nvidia ION 2-es GPU és egy 0,3 Megapixeles beépített webkamera lapul. A termék ezeken kívül 10/100 Mbps-os hálózati vezérlőt, 802.11 b/g/n WiFi adaptert, 2.1-es Bluetooth adaptert és egy hatcellás akkumulátort is tartalmaz, amely egyetlen töltés hatására maximum 6 órán át képes működtetni a rendszert.

A tetszetős újdonság előtelepített Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel érkezik, ajánlott végfelhasználói ára pedig 499 euró lesz. A termék az Európai Unió területén várhatóan már ezen a héten is kapható lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward