Különleges PowerColor videokártyák a Computexen

Az idei Computex alkalmával az AMD nem kíván új videokártyát bemutatni, így a gyártó partnereinek keményen törniük kellett a fejüket annak érdekében, hogy valami újdonsággal szolgálhassanak a neves rendezvény alkalmával. A PowerColor mérnökei csillagos ötösre vizsgáztak, legalábbis az alapján, ami a kiszivárgott a Computex alkalmával bemutatni kívánt termékekkel kapcsolatban. A cég innovatív videokártyákkal próbálja lenyűgözni a nagyérdeműt, ennek érdekében nem kevesebb, mint öt különleges terméket mutatnak majd be.

Különleges PowerColor videokártyák a Computexen

Az idei Computex alkalmával az AMD nem kíván új videokártyát bemutatni, így a gyártó partnereinek keményen törniük kellett a fejüket annak érdekében, hogy valami újdonsággal szolgálhassanak a neves rendezvény alkalmával. A PowerColor mérnökei csillagos ötösre vizsgáztak, legalábbis az alapján, ami a kiszivárgott a Computexen bemutatni kívánt termékekkel kapcsolatban. A cég innovatív videokártyákkal próbálja lenyűgözni a nagyérdeműt, ennek érdekében pedig nem kevesebb, mint öt különleges terméket mutatnak majd be.

Galéria megnyitása
Az első és egyben legszokatlanabb megoldás egy PowerColor HD 5770 Sniper Edition névre keresztelt kártya lesz, amin egy, a Bigfoot által gyártott Killer NIC kap helyet, azaz az újdonság nem csak videokártyaként, hanem hálózati kártyaként is funkcionál. A PCI Express x16-os slotba illeszkedő terméken egy PCIe híd chip is helyet kap, így a videokártya számára x16-os, míg a Killer NIC SoC számára x1-es link áll rendelkezésre. A hálózati kártya saját fedélzeti memóriával és ROM-mal büszkélkedik és csak úgy, mint a Bigfoot többi Killer sorozatú megoldása, úgy ez az egység is képes lesz átvenni a processzortól a hálózati forgalom irányítását, valamint csökkenteni a pinget és növelni a hálózati teljesítményt, mindezt a csomagok hatékony ütemezésével.

Galéria megnyitása
A második kártya a PowerColor HD 5770 Evolution nevet viseli és még extrémebb lesz mint a Sniper Edition. Ez ugyanisa Lucid hydráját hordozza magán, így bármilyen ATI vagy Nvidia videokártyával képes lesz együttműködni két- vagy háromutas rendszerben – áll a gyártó közleményében. 

A fennmaradó három termék már nem ennyire innovatív, mégis rengeteg felhasználó számára lehetnek majd hasznosak. A PowerColor bemutatja majd a Radeon HD 5770 Single Slot Edition modellt, amely hűtéssel együtt is csak egyetlen bővítőhelyet foglal majd el a házban. A negyedik kártya a HTPC konfigurációk építőinek jöhet jól: a PowerColor alacsony profilú Radeon HD 5770-es és Radeon HD 5750-es termékekkel is jelentkezni fog.

Galéria megnyitása
Az utolsó, azaz az ötödik különlegesség a Vortex Cooling névre keresztelt hűtő technológia. Az eljárás lényege annyi, hogy a hűtőn elhelyezett ventilátor és a bordák közötti távolság állítható lesz és a ventilátor által megmozgatott levegőt irányíthatjuk is. A PowerColor egyelőre csak három képet küldött az újdonságokról, amelyek közül kettő sejtelmesen csak a videokártyák kontúrjait mutatja meg.

A Computex szerencsére hamarosan kezdődik, így most már csak pár napot kel aludni addig, míg a show alkalmával lehull a lepel a különleges videokártyákról.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap