Környezetkímélő Super Talent DDR3-as ramok

A Super Talent folyamatos fejlesztéseket végez a NAND Flash és a DRAM termékek piacán, amelynek köszönhetően a vállalat a piacvezető cégek közé tartozik. A legfrissebb munkák gyümölcsei például "zöld" DDR3-as memória modulok, amik környezetkímélő módon és a megszokottnál kevesebb anyag felhasználása mellett készültek, így környezetkímélő termékeknek minősülnek.

Környezetkímélő Super Talent DDR3-as ramok

A Super Talent folyamatos fejlesztéseket végez a NAND Flash és a DRAM termékek piacán, amelynek köszönhetően a vállalat a piacvezető cégek közé tartozik. A legfrissebb munkák gyümölcsei például a "zöld" DDR3-as memória modulok, amik környezetkímélő módon és a megszokottnál kevesebb anyag felhasználása mellett készültek.

Az újdonságok esetében két rendkívül fontos lépést tett a gyártó annak érdekében, hogy a memória modulok minél környezetbarátabbak legyenek. A JEDEC szabványait felhasználva a cégnél olyan VLP (Very low profile - azaz nagyon alacsony profilú) modulokat készítettek, amelyek a DDR3-as alapú X86-os rendszereket célozzák meg. A termékek esetében a PCB , vagyis a nyomtatott áramköri lap kialakításához a megszokottnál 38%-kal kevesebb anyagot (FR4) használtak fel, de a rézből, ami az egyes chipek és egyéb alkatrészek közötti kapcsolatot teremti meg, a megszokott mennyiségnél egyharmaddal kevesebbet alkalmaztak. A Super Talent a memória chipek csomagolását is módosította: az egységeknél feleannyi műanyagot alkalmaztak. A felsorolt változtatások hatására a memória csomagok 35%-kal könnyebbek, mint egy hagyományos DDR3-as DIMM csomag, ami jelentős megtakarítást eredményez a szállítási költségekben.

A gyártó az új, alacsony profillal és környezetbarát kivitellel rendelkező memória modulok első tagjait szeptember folyamán dobja piacra. Első körben 1066 MHz-es és 1333 MHz-es órajelen ketyegő termékek érkeznek (időzítések és működési feszültség még nem ismertek), amelyek 1 GB-os és 2 GB-os verzióban lesznek megvásárolhatóak. A termékekre a gyártó élettartam-garanciát vállal.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward