Kiszivárgott az Office 2010 technikai előzetese

Ahogy annak idején a Windows 7-tel történt, az Office 2010-ből is kiszivárgott egy előzetes változat az Internetre.

Kiszivárgott az Office 2010 technikai előzetese

Ahogy annak idején a Windows 7-tel történt, az Office 2010-ből is kiszivárgott egy előzetes változat az Internetre.

A hivatalos Microsoft Office 2010 Technical Preview program, amiben egy marék kiválasztott felhasználó kipróbálhatja a korai Office 2010 alkalmazásokat, azaz a Word-öt, Excel-t, PowerPoint-ot, OneNote-ot, Access-t, InfoPath-ot, Publisher-t csak július közepétől indul be, azonban valakinek/valakiknek köszönhetően az Office 2010 (kódnevén Office 14) Technical Preview-ja kiszivárgott torrent-formában az Internetre.

Hivatalosan leghamarabb csak 2009 harmadik negyedévében próbálhatjuk ki az Office irodai programcsomag következő változatát, ugyanis várhatóan akkor fogja elérhetővé tenni széles közönségnek az Office 2010 bétáját a Microsoft. Ezt már bárki letöltheti, nem lesz szükség feliratkozni várakozási listára úgy mint a Technical Preview-nál.  Akik használták az Office 2007-et, azoknak új Office-változat felülete ismerős lesz, ugyanis a korábban bemutatott Ribbon felhasználói felülettel rendelkezik, azonban mostmár a szoftvercsomag összes összetevője, azaz az Outlook és a OneNote is megkapja ezt az UI-t. Érdekesség még, hogy Windows 7 alatt sokkal gyorsabban indul el a 2010 mint a 2007, ennek minden bizonnyal örülni fognak azok, akik gyakran használják ezeket az alkalmazásokat.

A végleges Office 2010 várhatóan 2010 első felében lesz elérhető a mezei felhasználóknak. A programcsomag egyes részei már hamarabb is meg fognak jelenni, például az Exchange 2010, ami még idén év végéig fog debütálni a piacon. Akik kíváncsiak, azok az Office 2010 Technical Preview-ról itt találhatnak képernyőfotókat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward