Hazai mentősök munkáját segíti eszközadományokkal a Huawei

Hazai mentősök munkáját segíti eszközadományokkal a Huawei

A Huawei Technologies a járványügyi helyzetben globálisan próbált segíteni, és most arról számolhatunk be, hogy a kínai gyártó magyarországi képviselete is kiveszi a részét a jótékonysági tevékenységből olyan módon, hogy az OMSZ kollégáit okoseszközökkel látja el.

Mint azt megtudhattuk a Huawei közleményéből, a vállalat ezúttal ötven darab különböző készüléket adományozott az Országos Mentőszolgálatnak, melyek megkönnyíthetik a szakemberek dolgát a mindennapok során. A felajánlás okostelefonokat és táblagépeket egyaránt tartalmaz. Ezekkel a készülékekkel a mentősök számára egyszerűbbé válhat a folyamatos kommunikáció a veszélyhelyzet idején, és így jobban tudnak összpontosítani a feladatukra.

Azt valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hogy a hazai egészségügy helyzete nem a legjobb, és ez bizony az OMSZ-t is érinti. A mentők dolgozói és a klönböző egységek irányítása sok esetben több éves készülékekkel történik, aminek eredményeként kialakulhatnak kellemetlen helyzetek. A Huawei bízik abban, hogy ennek sok esetben elébe tudnak majd menni az új okoseszközök adományozása révén.

„Az utóbbi években óriási fejlődésen ment keresztül az Országos Mentőszolgálat, a korábbi, papíralapú kommunikációt digitális megoldásokkal váltottuk fel. A technológia, az eszközök gyors fejlődését folyamatosan követve tudunk még hatékonyabban segítséget nyújtani a rászorulóknak, ehhez járul hozzá a Huawei támogatása is.” – nyilatkozta Győrfi Pál.

Galéria megnyitása

Egyebek mellett azt is megtudhattuk, hogy a kiváló kamerás lehetőségeket igyekeznek majd leginkább kihasználni az OMSZ munkatársai. A Huawei által adományozott készülékeket gond nélkül ki lehet majd használni helyszíni fotók készítésére. Akár a sérülésekről is küldhetnek a betegellátóknak képeket a mentősök, hogy a kórházba érkezéskor hamarabb megkezdődhessen a szakavatott segítségnyújtás, és kevesebb idő menjen el a felkészüléssel, diagnosztizálással.

„A digitális esélyegyenlőség megteremtése régi célkitűzése a Huawei-nek, többek között ennek érdekében indítottuk el tavaly a fiatalokat és a gyermekgyógyászati intézményeket digitális eszközökkel támogató ’Tech for All – 1000 Álom’ programunkat” – hangsúlyozta Nagy Ivett. A Huawei Technologies Hungary a meglévő segítő programokat a járvány idején jelentősen kibővítette, hogy még több embernek tudjon segítséget biztosítani.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap