Erősebb lett az Apple 13,3"-as MacBookja

Az Apple kínálatában található 13,3 hüvelykes MacBook konfiguráció végre frissült, így a 999 dolláros árért cserébe most már egy erősebb processzort, Nvidia videokártyát és egy erősebb akkumulátort is kapunk, így a készülék a korábbinál sokkal vonzóbb választásnak tűnik, így valószínűleg hamarosan megnőhet iránta a kereslet is.

Erősebb lett az Apple 13,3"-as MacBookja

Az Apple kínálatában található 13,3 hüvelykes MacBook konfiguráció végre frissült, így a 999 dolláros árért cserébe most már erősebb processzort, videokártyát és akkumulátort is kapunk.

A 13,3 hüvelykes képátlójú kijelző ledes háttérvilágítással büszkélkedik és 1280 x 800 pixeles natív felbontás mellett üzemel, ahogy már megszokhattuk. A processzor szerepét egy 2,4 GHz-es Core 2 Duo modellre bízták, memóriából pedig 2 GB-nyi lapul a szerkezetben, de ezt a mennyiséget igény esetén némi felár ellenében meg is duplázhatjuk. Az adatok tárolásáról alap esetben egy 250 GB-os merevlemez gondoskodik, de a rendszerben egy 8x-os sebességű DVD író is jelen van. Merevlemezből egyébként választhatunk 320 GB-os vagy 500 GB-os példányt is. A grafikáról már a 9400M utódja gondoskodik a GeForce 320M, ami 16 helyett 48 shaderrel dolgozik. A felsoroltakon kívül Gigabites Ethernet, WiFi és 2.1-es Bluetooth is van a gépben.

A tápellátásról egy 63,5 wattórás akkumulátor gondoskodik, amely egy töltés hatására akár 10 órán át is képes ellátni energiával a rendszert. Az akkumulátor beépített formában kerül a készülékbe, azaz nem kivehető, mint a régebbi modelleknél.

Az újdonság az Apple webáruházán keresztül már elérhető, de hamarosan az üzletek polcain is viszontláthatjuk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward