Egyesül a Sonic Solutions és a DivX Inc.

A kaliforniai Sonic Solutions, aki a Roxio sorozatú multimédiás alkalmazásairól lehet ismert a felhasználók körében, ma bejelentette, hogy felvásárolta a DivX Inc.-et, aki a rendkívül népszerű DivX kodek mögött áll. A Sonic tervei szerint az üzletet idén szeptemberben üthetik nyélbe, miután a részvényesek és a szabályzó szervek egyaránt jóváhagyják a két vállalat egyesülését.

Egyesül a Sonic Solutions és a DivX Inc.

A kaliforniai Sonic Solutions, ami a Roxio multimédiás alkalmazásairól lehet ismert a felhasználók körében, ma bejelentette, hogy felvásárolta a DivX Inc.-t, ami a rendkívül népszerű DivX kodek mögött áll. A Sonic tervei szerint az üzletet idén szeptemberben üthetik nyélbe, miután a részvényesek és a szabályzó szervek egyaránt jóváhagyják a két vállalat egyesülését.

A DivX korábban az illegális fájlcserélő hálózatok népszerű videó formátuma volt, mivel lehetővé tette, hogy a filmeket viszonylag kis méretben, de nézhető minőségben kódolják. Mára a DivX egy széles körben elfogadott legális megoldásnak minősül, amelynek tulajdonosa, a DivX Inc. több, mint 150 szórakoztatóelektronikai gyártóval és rengeteg nagy filmstúdióval áll kapcsolatban. A Sonic Solutions és a DivX Inc. egyesülésével a vállalatok kiaknázhatnák a kodekben rejlő lehetőségeket és akár DivX kódolású filmeket is piacra dobhatnának az Amerikai Egyesült Államok területén. Talán még a DivX TV is új lendületet kaphat, aminek segítségével fotókat, videókat és filmeket nézhetnénk a televízión. Az Internet kapcsolat segítségével akár az on-line videó- és fotó megosztók, valamint a közösségi oldalak tartalmát is elérhetjük televízión vagy akár mobil készülékeken is.

Az alábbi videó bemutatja, hogy mire is jó a DivX TV platform:

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward