Computex 2010: Thermaltake perifériák játékosoknak

Az idei Computexen természetesen nem csak különleges videokártyákat, hanem egyéb érdekes termékeket is kiállítottak a gyártók, most ezek közül fogunk csemegézni. A Thermaltake standján számos, játékosoknak készített perifériát láthatunk, amelyek a gyártó nemrégiben hódító útjára indított TT e-sports családjának első tagjai. A bemutatott újdonságok között találunk egy Shock One névre keresztelt profi mikrofonos fejhallgatót, egy mechanikus billentyűzetet, amely MEKA névre hallgat, valamint egy BLACK fantázianévre hallgató egeret is, amihez egy TT e-sports egérpad is jár.

Computex 2010: Thermaltake perifériák játékosoknak

Az idei Computexen természetesen nem csak különleges videokártyákat, hanem egyéb érdekes termékeket is kiállítottak a gyártók, most ezek közül fogunk csemegézni. A Thermaltake standján számos játékosoknak készített perifériát láthatunk, amelyek a gyártó nemrégiben hódító útjára indított TT e-sports családjának első tagjai. A bemutatott újdonságok között találunk egy Shock One névre keresztelt profi mikrofonos fejhallgatót, egy mechanikus billentyűzetet, amely MEKA névre hallgat, valamint egy BLACK fantázianévre hallgató egeret is, amihez egy TT e-sports egérpad is jár.

Kezdjük a sort a mikrofonos fejhallgatóval. A játékos társadalom tagjai számára készített megoldás 5.1-es hangzásvilágot biztosít és tartalmaz egy DTS 5.1-es szabványnak megfelelő hangprocesszort. A fejhallgató könnyedén testreszabható, a zajszűrő funkcióval is ellátott mikrofon pedig szintén állítható. A Shock One USB 2.0-s porton keresztül kapcsolódik a rendszerhez.

Második a sorban a MEKA billentyűzet, ami egy kompakt megoldás. A szerkezetről hiányoznak a makró gombok, de a numerikus billentyűknek azért szorítottak helyet.

A BLACK névre keresztelt egér hatgombos kivitellel büszkélkedik és 4000 DPI-s optikai érzékelő segítségével dolgozik. A rágcsáló mellé jár egy XTra egérpad is a még pontosabb irányítás és kényelmesebb használat érdekében.

A gyártó összességében nem mondható újoncnak a perifériák piacán, gondoljunk csak a Xaser Office sorozatú billentyűzetekre, de a játékosoknak szánt megoldások piacán eddig nem volt jelen.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward