3D-s tévék Szlovákiából

3D-s tévék Szlovákiából

A Szlovákiában működő tévégyárak a világon az elsők között állnak át a 3D technológiájú tévékészülékek gyártására - írja a Hospodárske Noviny szlovák gazdasági napilap szerdai száma. A galántai Samsung február derekán kezdi az új modellek tesztelését, a nyitrai Sonyban pedig már szerelik az új gyártósorokat.

„Termékszerkezetünket a Las Vegas-i Consumer Electronic Show nemzetközi műszaki vásáron nemrégiben bemutatott 3D-s tévékkel bővítjük" - nyilatkozta Katarína Árendásová, a Samsung szóvivője. A lap úgy tudja, a Sony áprilisban kezdi el a 3D-tévék sorozatgyártását.

Helena Windisch, a Sony kommunikációs osztályának vezetője hozzátette, az új technológiájú tévékészülékek mellett a 3 dimenziós játékok futtatását lehetővé tevő Playstation 3 konzolok sorozatgyártását is előkészítik.

Egy 40 collos 3D-tévé ára 1300 eurónál kezdődik - tette hozzá Michal Berlanský, a Sony termékmenedzsere. A szlovák piacon májusban vagy júniusban bukkannak fel a 3D-tévék. Tavaly Szlovákia három gyártója (a harmadik az Universal Media Corporation) 9,62 millió darab tévékészüléket értékesített.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward