27 hüvelykes Full HD monitorok iiyama-módra

A gyártó most két új 27 hüvelykes képátlójú megjelenítőt, név szerint a B27HDS/-B és az E2710HDS/-B modelleket mutatta be.

27 hüvelykes Full HD monitorok iiyama-módra

A gyártó most két új 27 hüvelykes képátlójú megjelenítőt, név szerint a B27HDS/-B és az E2710HDS/-B modelleket mutatta be.

Közös a termékekben, hogy a 27 hüvelykes, 16:9-es képarányú LCD paneljeik 1920 x 1080 pixeles, azaz Full HD-s natív felbontás mellett üzemelnek. Az újdonságokat fekete, illetve fehér színekben érhetik majd el a felhasználók. Mindkét monitor 45W-os átlagfogyasztás mellett üzemel, míg készenléti állapotban mindössze 1W-ot fogyasztanak. A megjelenítőkben elhelyezett LCD panelek 5 ms-os válaszidő mellett működnek, a szürkéből-szürkébe történő átmenethez pedig csak 2 ms-ra van szükségük. A kontrasztarány mindkét terméknél 1000:1, míg a fényerő 400 cd/m2-es értéket képvisel. Csatlakozók tekintetében az új 27 hüvelykeseken D-Sub, DVI és HDMI 1.3a portokat találunk, azaz mindent, amire egy átlagfelhasználónak szüksége lehet.

A két monitor között természetesen néhány kisebb különbség is mutatkozik. Az egyik legfontosabb az, hogy a ProLite B2712HDS/-B modell dinamikus kontrasztaránya 50000:1 értéket képvisel és a monitorban elhelyezett sztereó hangszórópár tagjai egyenként 1,5W-os terhelhetőséggel bírnak. Ezzel szemben a ProLite E2710HDS/-B esetében a dinamikus kontrasztarány 20000:1, a beépített hangszórók pedig 2W-os terhelhetőséggel büszkélkednek. További különbség, hogy ez utóbbi modell négy darab USB 2.0-s portot is magán hordoz.

A ProLite B2712HDS/-B megjelenítő ajánlott végfelhasználói ára 458 dollár magasságában fog elhelyezkedni, míg ProLite E2710HDS/-B névre keresztelt társáért 435 dollárt kérnek majd el az üzletekben. Mindkét monitorra három év garanciát vállal az iiyama.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward