Zotac Nitro: videokártya tuning gombnyomásra

A Zotac bejelentette, hogy Nitro névre keresztelt tuning vezérlő egysége mostantól még több funkcióval és továbbfejlesztett támogatással áll a felhasználók rendelkezésére. A termék az összes GeForce 8-as, agy újabb sorozatú videokártyával kompatibilis, még akkor is, ha a termékek nem a Zotac gyárában készültek.

Zotac Nitro: videokártya tuning gombnyomásra

A Zotac bejelentette, hogy Nitro névre keresztelt tuning vezérlő egysége mostantól még több funkcióval és továbbfejlesztett támogatással áll a felhasználók rendelkezésére. A termék az összes GeForce 8-as, vagy újabb sorozatú videokártyával kompatibilis, még akkor is, ha azok nem a Zotac gyárában készültek.

A Zotac Nitro az első olyan hardveres vezérlő, amely lehetővé teszi a videokártya zökkenőmentes tuningját, mindössze 3 gomb használatával.  A gyártó állítása szerint a felhasználók igényeinek megfelelően elérhetővé tették a többi gyártó termékeihez is a Zotac Nitro-t, így az könnyedén használható bármelyik GeForce 8-as, illetve annál újabb sorozatú kártyához. Az új, 1.015-ös FireStorm szoftver tulajdonságai között szerepel, hogy most már nincs benne tuning limit, az órajel növelésére manuális módban 1, 5 vagy 10 MHz-es lépésekben van lehetőség, és létrehozhatunk saját profilokat.

A gyártó illetékesei szerint a Nitro új verziójával és a FireStorm szoftver friss szolgáltatásaival egy teljesen új dimenzió nyílik meg a felhasználók előtt, legyenek azok amatőrök vagy tuning mesterek. Érdekesség, hogy a Nitro segítségével a kártya alkatrészeinek hőmérsékletét, illetve órajelét is ellenőrizhetjük, sőt, manuálisan szabályozhatjuk a hűtőventilátor(ok) fordulatszámát is. A profilok létrehozásával és elnevezésével a játékosok akár minden egyes játékhoz más tuningbeállításokat használhatnak, ez pedig nagy szabadságot ad.

Az új FireStorm szoftver már természetesen elérhető, a Zotac Nitro külön kiegészítőként vásárolható meg, árával kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward