Windows 7 RC1: május utolsó hetében érkezhet

A Microsoft soron következő operációsrendszerével kapcsolatban szinte nem múlik el hét, hogy ne látna napvilágot valamilyen érdekes információ. Most is ez a helyzet: a Wzor munkatársai a szoftver RC1-es változatának megjelenésével kapcsolatban szereztek néhány információt, amelyek a korábbi értesüléseknek némileg ellentmondanak.

Windows 7 RC1: május utolsó hetében érkezhet

A Wzor munkatársai a szoftver RC1-es változatának megjelenésével kapcsolatban szereztek néhány információt, amelyek a korábbi értesüléseknek némileg ellentmondanak.

A Neowin-nél egy-két hete arról értesültek, hogy a Windows 7 Release Candidate, azaz kiadásra jelölt verziója már április 10-én megjelenhet. Most a Wzr munkatársai a Microsoft hivatalos menetrendjére hivatkozva azt állítják, hogy a Windows 7 RC1 várhatóan május utolsó hetében jelenik majd csak meg.

A tesztelők már április végén megkapják az ún. "escrow build" változatot, majd a Microsoft az eredményeknek megfelelően időzíti a Windows 7 RC1 és a Windows Server 2008 R2 megjelenési időpontjait. Az "escrow build" változat tulajdonképpen annyit jelent, hogy a szoftver kiadásának pillanatában megáll a fejlesztés, a bétatesztelők folytatják a kutatást a lehetséges hibák után, és már "csak" ezek javításával foglalkozik mindenki.

Ugyanez az oldal, azaz a Wzor arról is beszámolt, hogy az Office 14 első béta változata idén júniusban készül el, ám ez a verzió nem lesz elérhető a nagy nyilvánosság számára. A második béta érkezésére novemberben számíthatunk, míg a szoftver végleges változata leghamarabb 2010 márciusának elején kerülhet forgalomba.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward