VIA Vinyl audió QHD támogatással

A VIA Vinyl audió chipjei ugyan nem rendelkeznek akkora népszerűséggel, mint a Creative különböző megoldásai, de azért jelen vannak a piacon kisebb-nagyobb mennyiségben. A VIA nemrégiben együttműködést kötött a QSound Labs-szal, így QHD támogatással is felvértezésre kerülnek a jövőben az új VIA Vinyl hangchipek. A gyártó állítása szerint az újdonságok elérhetőek lesznek a WIndows Vista operációs rendszerrel rendelkező PC-k és notebookok számára egyaránt.

VIA Vinyl audió QHD támogatással

A VIA Vinyl audió chipjei ugyan nem rendelkeznek akkora népszerűséggel, mint a Creative különböző megoldásai, de azért jelen vannak a piacon kisebb-nagyobb mennyiségben. A VIA nemrégiben együttműködést kötött a QSound Labs-szal, így QHD támogatással is felvértezésre kerülnek a jövőben az új VIA Vinyl hangchipek, ennek köszönhetően talán sikerül a gyártónak népszerűbbé tennie a Vinyl audió vezérlőt. A gyártó állítása szerint az újdonságok elérhetőek lesznek a Windows Vista operációs rendszerrel rendelkező PC-k és notebookok számára egyaránt.

A QSound QHD eljárása tulajdonképpen egy olyan algoritmus, amely javítja a hangzást a házimozi rendszerek, a PC-k és az autós rendszerek esetében. A QHD csomagban jelen van a QXpander, amely 3D-s hatást nyújt sztereó hangrendszerek vagy fejhallgatók használatakor. A QVerb eljárás segítségével viszhangosíthatunk, míg a QSizzle és a QLimiter technológiáknak köszönhetően csökkenthető az extrém effektek következtében fellépő torzítás, valamint a processzor terhelésének mértéke is.

A VIA lépésének köszönhetően várhatóan népszerűbbek lesznek a Vinyl audió termékek, ám az újdonságok debütálásának dátumával kapcsolatban nem szolgált információkkal a vállalat. Az új technológiák rendkívül ígéretesnek hangzanak, kérdés, hogy milyen fogadtatásra lelnek majd a vásárlók körében.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward