VIA Nano + VX800: a Computex legjobbjai

A VIA mérnökei joggal lehetnek büszkék legújabb integrált videó vezérlővel ellátott lapkakészletükre, amely VX800-as típusjelzéssel rendelkezik, illetve a legfrissebb processzorukra, amely korábban Isaiah kódnéven futott, manapság pedig VIA Nano elnevezéssel büszkélkedik. Mindkét termék díjat nyert az idei Computex alkalmával: a lapkakészlet és a processzor a megtisztelő "Computex Legjobbjai" cím büszke tulajdonosaivá váltak, ami nem mindennapi elismerésnek számít

VIA Nano + VX800: a Computex legjobbjai

A VIA mérnökei joggal lehetnek büszkék legújabb integrált videó vezérlővel ellátott lapkakészletükre, amely VX800-as típusjelzéssel rendelkezik, illetve a legfrissebb processzorukra, amely korábban Isaiah kódnéven futott, manapság pedig VIA Nano elnevezéssel büszkélkedik. Mindkét termék díjat nyert az idei Computex alkalmával: a lapkakészlet és a processzor a megtisztelő "Computex Legjobbjai" cím büszke tulajdonosaivá váltak, ami nem mindennapi elismerésnek számít.

A VIA Technologies Inc. egy kisebb ünnepség keretein belül vehette át a díjat, amelyet a Taiwan Computer Association és a Taiwan Trade Council (TAITRA) szakemberei nyújtották át a cég képviselőinek. A díjat a vállalat azért kapta, mert legfrissebb, VX800-as lapkakészlete az LSI/VLSI mobil platformok piacán jelentős előrelépést hozott, ugyanis a chipszet alacsony fogyasztásával, rendkívül kis méretével és optimalizált teljesítményével új lendületet adhat a hordozható (ultra portable) és a kisméretű (Small form factor) PC-k piacának. A platform magas szintű integrációja miatt is elismerést kapott a gyártó, de a zsűri döntésében az is szerepet játszott, hogy az új platform teljes mértékben kompatibilis a vállalat C7-es processzoraival, így az OEM gyártók számára biztosított a lehetőség, hogy fokozatosan és zökkenőmentesen térjenek át az új platformra.

A VIA a "Computex Legjobbja" díj mellett egy másik elismerést is besöpört: a vállalat OpenBook névre hallgató olcsó, alacsony fogyasztással és kis mérettel rendelkező noteszgépe szintén díjban részesült. A Via OpenBook a "Dizájn és Innováció" (Design and Innovation) díjat vihette haza, a zsűri szerint ez a készülék szintén figyelemreméltónak számít a maga szegmensében. Az OpenBook díjazásával a VIA szakértelmét és innovatív szemléletét próbálták meg értékelni a Computex 2008 alkalmával.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward