Vezeték nélküli subwooferek

Az Infinity és a JBL - akik mindkette tagjai a Harman International családnak - két új, vezeték nélküli subwoofert dobnak piacra, amelyek ideálisak lehetnek akkor, ha házimozirendszerünkhöz egy olyan mélyládára vadászunk, amely vezeték nélkül teszi a dolgát. Mindkét újdonság 2,4 GHz-es frekvencián kapja a jeleket, a vevő 4 csatornán képes kommunikálni, így az adott körülményeknek megfelelően választhatjuk ki azt a csatornát, amelyen a legjobban jön a jel. A gyártók állításai szerint az adó- és a vevő egységek interferencia-mentesen működnek.

Vezeték nélküli subwooferek

Az Infinity és a JBL - akik mindketten tagjai a Harman International családnak - két új, vezeték nélküli subwoofert dobnak piacra, amelyek ideálisak lehetnek akkor, ha házimozi rendszerünkhöz egy olyan mélyládára vadászunk, amely vezeték nélkül teszi a dolgát. Mindkét újdonság 2,4 GHz-es frekvencián kapja a jeleket, a vevő 4 csatornán képes kommunikálni, így az adott körülményeknek megfelelően választhatjuk ki azt a csatornát, amelyen a legjobban jön a jel. A gyártók állításai szerint az adó- és a vevő egységek interferencia-mentesen működnek.

Az Infinity PS212W modell specifikációi között 400W-os teljesítményt találunk, a szubláda 12 colos (30 cm-es) átmérővel rendelkező mélynyomóval büszkélkedhet. A JBL újdonsága JBL Cinema Sound CSS10W névre hallgat, az egység kisebb mélynyomóval és kisebb teljesítménnyel érkezik: termék 10 colos (25 cm-es) mélynyomója a leírások szerint 300W-os teljesítményre képes.

A vezeték nélkül üzemelő megoldások hangminőségével kapcsolatban egyelőre nincsenek infromációk, így sajnos nem tudható, hogy romlik-e a hang minősége a vezeték nélküli jelátvitel következtében, és ha igen, akkor milyen mértékben.

Az Infinity PS212W ára 679 dollár körül helyezkedik majd el (kb. 121.000 Ft), míg a JBL Cinema Sound CSS10W-ért 559 dollárnak (kb. 100.000 Ft) megfelelő összeget kell majd a boltban hagynunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward