Vékony SSD SuperTalent-módra

A SuperTalent egy új SSD meghajtóval jelentkezik a piacon: a gyártó állítása szerint az új,  256 GB-os SSD egysége világ legvékonyabb SSD meghajtójának számít a maga 12,5 mm-es vastagságával. Az  FSD56GC25H típusjelzéssel ellátott termék 2,5 hüvelykes formátummal rendelkezik, az újdonság Sata 1,5 Gbps-os csatolófelülettel van felvértezve. A SuperTalent új meghajtója 65 MB/másodperces sebességgel olvassa és 50 MB/másodperces sebességgel írja az adatokat, az egység hozzáférési ideje 0,1 ms.

Vékony SSD SuperTalent-módra

A SuperTalent egy új SSD meghajtóval jelentkezik a piacon: a gyártó állítása szerint az új,  256 GB-os SSD egysége világ legvékonyabb SSD meghajtójának számít a maga 12,5 mm-es vastagságával. Az  FSD56GC25H típusjelzéssel ellátott termék 2,5 hüvelykes formátummal rendelkezik, az újdonság Sata 1,5 Gbps-os csatolófelülettel van felvértezve. A SuperTalent új meghajtója 65 MB/másodperces sebességgel olvassa és 50 MB/másodperces sebességgel írja az adatokat, az egység hozzáférési ideje 0,1 ms.

A gyártó állítása szerint a meghajtó rendkívül strapabíró és rendkívül megbízhatóan működik: az egység rendelkezik hibajavító funkcióval (error correction code support), valamint bad-bit management támogatással egyaránt. A 256 GB-os egység 40%-kal kisebb, mint a vetélytársak hasonló kapacitással rendelkező modelljei, de még így is vastagabb, mint a szabványos 2,5 hüvelykes adattároló egységek. A mobil merevlemezek esetében a szabvány vastagság 9,5 mm. Érdekesség, hogy a Hitachi és a Fujitsu 2,5 hüvelykes merevlemezei is 12,5 mm-es vastagsággal rendelkeznek, így egy hagyományos noteszgépbe nem szerelhetőek be csak úgy, mint a SuperTalent új 256 GB-os SSD meghajtója.

A SuperTalent  az FSD56GC25H típusjelzéssel ellátott 256 GB-os SSD meghajtót egyenesen a PC készítő vállalatoknak kívánja majd szállítani. Az új SSD első mintapéldányai jelenleg is készülnek, ám az egység várható árával kapcsolatban egyelőre nincsenek információk. 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward