Vékony rendszerhűtő ventilátorok a Scythe-től

A Scythe Europe bejelentette legfrissebb termékeit, amelyek tulajdonképpen nem mások, mint extrém vékony kivitellel rendelkező 120 mm-es átmérőjű rendszerhűtő ventilátorok. A termékek március folyamán az idei CeBit alkalmával, már bemutatkoztak. A mindössze 12 mm-es vastagsággal rendelkező ventilátorok ideálisak HTPC konfigurációkban, illetve olyan számítógépházakban történő felhasználásra, ahol a hagyományos, 25 mm-es ventilátorok túl vastagnak bizonyulnak, így be sem szerelhetőek.

Vékony rendszerhűtő ventilátorok a Scythe-től

A Scythe Europe bejelentette legfrissebb termékeit, amelyek tulajdonképpen nem mások, mint extrém vékony kivitellel rendelkező 120 mm-es átmérőjű rendszerhűtő ventilátorok. A termékek március folyamán, az idei CeBit alkalmával már bemutatkoztak. A mindössze 12 mm-es vastagsággal rendelkező ventilátorok ideálisak HTPC konfigurációkban, illetve olyan számítógépházakban történő felhasználásra, ahol a hagyományos, 25 mm-es ventilátorok túl vastagnak bizonyulnak, így be sem szerelhetőek.

A neves gyártó Slip Stream 120 mm Slim névre keresztelt termékcsaládjában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb ventilátort. A legalacsonyabb fordulatszámon üzemelő termék lapátjai 800 fordulat/perces sebességgel pörögnek, így óránként 32 köbméternyi levegőt mozgatnak meg, eközben pedig 19,53 dB(A) zajszintet generálnak. A nagyobb hűtőteljesítményre vágyóknak a 2000-es percenkénti fordulatszámmal működő modell lehet az ideális választás, amelyhez egy ventilátor vezérlőt társítva, gond nélkül szabályozhatjuk a légkeverő fordulatszámát. Ez a modell már óránként 78 köbméternyi levegő megmozgatására képes, így hangosabb is, mint alacsonyabb fordulatszámú társa: a ventilátor 37 dB(A) zajszint mellett üzemel.

Közös az új termékekben, hogy mindegyikük 98 grammos súllyal bír, valamint 30 000 órán át képes meghibásodás nélkül üzemelni. A gyártó a ventilátorok esetében „optimalizált” síkcsapágyat használ. Az új ventilátorok hamarosan megjelennek kereskedelmi forgalomban is, ajánlott végfelhasználói áruk 8,25 euró magasságában fog elhelyezkedni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward