Várakozásokon felül teljesített az Until Dawn

A stúdió már a folytatáson gondolkozik, de hasonló stílusú játék is készül náluk más műfajban.

Várakozásokon felül teljesített az Until Dawn

A Supermassive Games fogott egy remek motort, készített rá egy fantasztikusan kinéző játékot, és ügyesen vett át dolgokat a David Cage-féle játékokból, hogy megalkossa a PS4 első nagy költségvetésű interaktív filmjét. Úgy látszik, hogy bejött a dolog: korábban Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios vezetője nyilatkozott úgy, hogy meglepődtek a játék sikerén, ráadásul az ünnepi szezonban továbbra is terveznek építeni az eladásira, hiszen a vélhetően jelentős mennyiségű újonnan eladott PS4 mellé ideális választás lehet az Until Dawn - így tehát a játék reklámozása a következő hetekben is folytatódni fog.

Most a fejlesztő Supermassive Games beszélt egy kicsit a helyzetről és a folytatás lehetőségéről. A játék producere, Pete Samuels elmondta, az eladások tényleg túlteljesítették az elvárásokat, első körben a Sony nem is szállított ki annyi példányt az üzleteknek, mint amennyi kellett volna, így hamar elfogytak a készletek.

Ami a folytatást illeti, Samuels egyértelművé tette, hogy az Until Dawnhoz kialakított alapokra és technológiákra építve szeretnének új projektekbe belevágni. Egyfelől már foglalkoznak az Until Dawn 2 lehetőségével, ami azonban nem építhet ugyanazokra a karakterekre, mint az első rész, hiszen a játékosok döntéseitől függően akár mindegyik szereplő halott is lehet a végére. Habár nagy esély van rá, hogy végül készítenek egy folytatást, annak új főhősökre és környezetre lesz szüksége.

Nem akarnak azonban feltétlenül a horrornál leragadni, így a stúdión belül egy másik csapat már jelenleg is dolgozik egy olyan játékon, ami az Until Dawn által lefektetett alapokra épít, de egy teljesen más műfajban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward