Változások a Phenom processzoroknál

Az AMD Phenom processzorainak megjelenéséig egyre kevesebb idő van, ennek ellenére folyamatosan érkeznek új hírek a processzorokkal kapcsolatos változásokról. A legfrissebb értesülések szerint a 9600-as és a 9700-as egységek órajelét csökkenti a gyártó: a processzorok 2,4 GHz-es és 2,6 GHz-es órajelek helyett 2,3 GHZ-es és 2,4 GHz-es órajellel kerülnek majd forgalomba.

Változások a Phenom processzoroknál

Az AMD Phenom processzorainak megjelenéséig egyre kevesebb idő van, ennek ellenére folyamatosan érkeznek új hírek a processzorokkal kapcsolatos változásokról. A legfrissebb értesülések szerint a 9600-as és a 9700-as egységek órajelét csökkenti a gyártó: a processzorok 2,4 GHz-es és 2,6 GHz-es órajelek helyett 2,3 GHz-es és 2,4 GHz-es órajellel kerülnek majd forgalomba.

Ezt az értesülést már számos forrás megerősítette, a DigiTimes annyival egészítette ki a hírt, hogy a november 19-ei debütáláskor nem 3, hanem csak két Phenom processzor indul útjára, a 2,6 GHz-es órajellel rendelkező harmadik modell majd csak jövőre érkezik. A hírek a tajvani alaplapgyártó vállalatoktól származnak, szerintük november 19-én csak a Phenom 9500-as modell, ami 2,3 GHz-es órajellel rendelkezik, valamint a Phenom 9600-as egység fog megjelenni, ez utóbbi 2,4 GHz-es órajellel büszkélkedik.

A két újdonság ára 280 dollár és 320 dollár lesz, ám a DigiTimes szerint a két processzor ennél kedvezőbb áron kerül forgalomba: a kisebbik egységért 250 dollárt, a nagyobbik modellért 270 dollár kér majd el az AMD.

Amennyiben az értesülések helyesek, és valóban csökkenti a gyártó a processzorok órajelét, akkor könnyen juthatunk arra a következtetésre, hogy nincs minden rendben a négymagos egységek körül. A múlt hónap folyamán a vállalattól érkeztek olyan hírek, hogy technikai nehézségekkel küzdenek, ezek szerint a problémákat eddig még nem sikerült elhárítani.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward