Ütős alaplap-koncepció: ASUS Marine Cool

A Cebit ugyan csak jövő héten kedden (március 3-án) nyitja meg kapuit, ám már most is érkeznek kisebb-nagyobb hírmorzsák a különböző nagyvállalatok újdonságaival kapcsolatban, amelyeket elsőként a Cebt alkalmával fognak bemutatni a nagyközönség számára. A Cooler Master húszmagos gépe után most az ASUS-on a sor: a gyártó egy extravagáns, elrendezését tekintve rengeteg újítást felmutató alaplappal képviselteti magát a shown, persze ezen kívül egyéb ínyencségek is kiállításra kerülnek a standon, de ezekről egyelőre nincsenek pontos információk.

Ütős alaplap-koncepció: ASUS Marine Cool

A Cebit ugyan csak jövő héten kedden (március 3-án) nyitja meg kapuit, ám már most is érkeznek kisebb-nagyobb hírmorzsák a különböző nagyvállalatok újdonságaival kapcsolatban, amelyeket elsőként a Cebit alkalmával fognak bemutatni a nagyközönség számára. A Cooler Master húszmagos gépe után most az ASUS-on a sor: a gyártó egy extravagáns, elrendezését tekintve rengeteg újítást felmutató alaplappal is képviselteti magát a shown.

Galéria megnyitása

A Marine Cool névre keresztelt dizájn-koncepció tulajdonképpen úgy fogható fel, mint a nagy autógyártók által kiállított tanulmányautók: a megoldások minden esetben tartalmaznak olyan technikai újításokat, amelyek részben, vagy teljes egészükben átültetésre kerülnek a nagyközönség számára is elérhető termékekbe.

Galéria megnyitása

Az ASUS szakemberei egyelőre rendkívül titokzatosak azzal kapcsolatban, hogy a Marine Cool koncepció újításai közül pontosan melyek azok, amelyeket a jövőben a gyártó forgalomba kerülő alaplapjainál is viszont láthatunk. Egy nagy újítás van, amelyről már most is azt feltételezik, hogy helyet kaphat az új alaplapokon, és ez nem más, mint egy különleges hátlap, ami az alaplap alkatrészei által termelt hő optimális és rendkívül gyors leadását hivatott elősegíteni. A "Micro-porous ceramic"  (Microporozus kerámia) technológiára épülő hátlapon kívül új heat pipe hűtőrendszert is láthatunk az alaplapon.

Galéria megnyitása

Meglepő, hogy az alaplapon a noteszgépekből ismert So-DIMM memóriafoglalatok vannak jelen. Ezek a memóriatípusok a high end rendszerek esetében teljesítményük miatt nem biztos, hogy jó választásnak minősülnek, ám a középkategóriás termékeknél még akár életképes is lehet az elképzelés. Egy előnyük ugyanis biztosan van a So-DIMM foglalatoknak: helytakarékosak.

Galéria megnyitása

Hogy a koncepció mely részei azok, amelyeket a gyártó a jövőben alkalmazni is kíván, az a pár nap múlva induló Cebiten kiderül.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap