Ütés- és vízálló 128 GB-os pendrive a Corsair-től

Ütés- és vízálló 128 GB-os pendrive a Corsair-től

A Corsair egy újabb nagykapacitású pendrive-ot készített, amely az elmúlt napok folyamán már számos külföldi teszt alkalmával tűnt fel a neten, ám most végre a hivatalos bejelentésére is sor került. A 128 GB-os adattároló kapacitást kínáló Voyager GT egy igazán strapabíró modell, amelyre rengeteg adatot pakolhatunk, mindezt pedig viszonylag gyorsan.

Az igencsak testesnek mondható 128 GB-os Corsair Voyager GT 102 x 39 x 18 mm-es méretekkel büszkélkedik, a gumírozott borításának köszönhetően bizonyos mértékig ütés- és vízálló is egyben. A termék a jó öreg USB 2.0-s csatolófelület segítségével kapcsolódik a rendszerhez. Az MLC (multi level cell, azaz többszintű cella) típusú NAND Flash memóra chipekkel ellátott termék esetében a gyártó kétvezérlős felépítést alkalmaz, így a pendrive viszonylag gyors adatátviteli sebességeket kínál. Az olvasási sebesség 32 MB/s-os értéket képvisel,  az adatok  írása pedig 28 MB/s-os tempóban zajlik.

A gyártó a hivatalos közlemény szerint nem kevesebb, mint tízéves garanciát vállal a 128 GB-os Voyager GT pendrive-ra. Az újdonság Európa szerte már több helyen is elérhető, ára nagyjából 303 euró magasságában helyezkedik el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward