USB-s 19 colos Samsung monitor

USB-s 19 colos Samsung monitor

Manapság már nem számít különlegesnek, ha egy monitor USB csatlakozókkal is fel van szerelve, de az, hogy a kijelző USB-n kapcsolódik a számítógéphez, az felettébb szokatlan megoldás. A Samsung új monitorjában egy igazi különlegességet üdvözölhetünk, ugyanis a 19 colos képátlóval rendelkező újdonság USB protokollt használ a számítógéphez való csatlakozáshoz.

A Samsung CX940UX kódnévre hallgató monitor minden ínyencséggel rendelkezik, ami megtalálható a Syncmaster családba tartozó modelleknél is. A gyártó állítása szerint akár 6 monitort is ráköthetünk a számítógépünkre anélkül, hogy extra driverekre és további videokártyákra lenne szükségünk, ugyanis a CX940UX képes a feladat egyszerű és hibátlan megoldására. Ezzel az innovatív és ötletes megoldása még egyáltalán nem ért véget. A készüléken található még néhány USB port is, így a monitor tulajdonképpen egy USB hub szerepét is képes betölteni.

A rendkívül ötletes monitor árával kapcsolatban egyelőre nincsenek információk, mint ahogy a készülék pontos megjelenésének dátuma sem ismert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward