Újdonságok a HP kínálatában

A HP ma újdonságokkal jelentkezik a piacon: a gyártó egybegép kínálata egy új modellel bővült, ezzel egy időben a TouchSmart 600-as konfiguráció is átesett egy kis frissítésen, így az mostantól a legújabb mobil Intel processzorokkal is megvásárolható. A jövevény-áradatnak ezzel még nincs vége: megérkezett a legújabb kompakt asztali konfiguráció is a HP Copmpaq 6005 Pro Ultra Slim személyében.

Újdonságok a HP kínálatában

A HP ma újdonságokkal jelentkezik a piacon: a gyártó egybegép kínálata egy új modellel bővült, és ezzel egy időben a TouchSmart 600-as konfiguráció is átesett egy kis frissítésen, így az mostantól a legújabb mobil Intel processzorokkal is megvásárolható. Az egybegépeken kívül megérkezett a legújabb kompakt asztali konfiguráció is a HP Copmpaq 6005 Pro Ultra Slim személyében.

Egybegép-újdonságok

Kezdjük a sort az All-in-one 200-as modellel. A vékony, iMac-szerű dizájnnal rendelkező újdonság egy 21,5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixeles natív felbontással működő, ledes háttérvilágítással felvértezett kijelzőt tartalmaz. A rendszer 4 GB-nyi memóriával, 2,7 GHz-en ketyegő Pentium E5400-as processzorral, GMA X4500HD integrált videó vezérlővel és 802.11 b/g/n típusú WiFi adapterrel érkezik. Az új konfiguráció tartalmaz még egy 500 GB-os merevlemezt, egy DVD-írót, egy beépített webkamerát, valamint Gigabites Ethernet vezérlőt is. A készülék mától elérhető, alapára pedig 699 dollár magasságában helyezkedik el.

A teljesen új készülék mellett egy modellfrissítésre is sor került: a TouchSmart 600-as egybegépek ezentúl Core i3-as és Core i5-ös Arrandale processzorral is elérhetőek. Az új konfigurációk Beats Audio technológiával érkeznek, amelynek segítségével a gyártó „stúdiószerű" hangminőséget próbál biztosítani a felhasználóknak. A technológiát Dr. Dre-vel együttműködve fejlesztették ki. A frissített, 23 hüvelykes képátlójú kijelzővel ellátott TouchSmart 600-as konfigurációk április 28-tól kezdve lesznek elérhetőek.

Beats Audio

 

A TouchSmart-ban rejlő lehetőségek

 

 

[bold]Új, kompakt asztali konfiguráció

[/bold]

Az üzleti felhasználóknak szánt Compaq 6005 Pro Ultra Slim konfigurációt AMD Sempron, Athlon II-es vagy Phenom II-es processzorokkal, akár 8 GB-nyi rendszermemóriával és Radeon HD 4200-as sorozatú integrált videó vezérlővel láthatjuk viszont a boltok polcain. A termék vékony DVD-ROM vagy DVD-író meghajtóval egyaránt megrendelhető, az adatok tárolásáról pedig 250 GB-os merevlemez vagy 80 GB-os SSD meghajtó gondoskodhat, természetesen választásunktól függően.

A termék Gigabites Ethernet vezérlővel, 1.2-es verziójú TPM biztonsági chippel, 87%-os hatásfokú tápegységgel és D-Sub, DVI, valamint HDMI portokkal is rendelkezik, sőt, opcióként akár 802.11 b/g/n WiFi adaptert is kérhetünk hozzá. A készülék Windows XP, Windows Vista, Windows 7, FreeDos vagy SuSe Linux Enterprise Desktop 11-es operációsrendszerrel kerülhet forgalomba. A termék április 26-ától kezdve válik elérhetővé, induló ára pedig 599 dollár lesz.

 

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward