Újabb memória csomagok a Corsair-től

A Corsair  szakemberei nemrégiben készültek el legfrissebb DDR3-as memóriacsomagjaikkal, amelyeket kifejezetten a Lynnfield processzorral felszerelt rendszerekhez ajánlanak. A gyártó most újabb két csomagot jelentett be: a friss termékek különleges dizájnnal rendelkeznek, két- és háromcsatornás kivitellel büszkélkedhetnek és 2 GB-os memória modulokat tartalmaznak.

Újabb memória csomagok a Corsair-től

A Corsair  szakemberei nemrégiben készültek el legfrissebb DDR3-as memóriacsomagjaikkal, amelyeket kifejezetten a Lynnfield processzorral felszerelt rendszerekhez ajánlanak. A gyártó most újabb két csomagot jelentett be: a friss termékek különleges dizájnnal rendelkeznek, két- és háromcsatornás kivitellel büszkélkedhetnek és 2 GB-os memória modulokat tartalmaznak.

A speciálisan az Intel processzoraihoz kifejlesztett újdonságok American Racing Blue dizájnnal rendelkeznek és fel vannak szerelve DHX+ hűtőbordákkal, valamint tartozik hozzájuk egy-egy hűtőventilátor is, amelynek segítségével a chipekben rejlő utolsó MHz-ek is előcsalogathatóak. A kétcsatornás megoldás CMD8GX3M4A1600C8 típusjelzéssel rendelkezik és négy darab 2 GB-os DDR3-as memóriamodulból áll. A termék a P55-ös alaplapokkal és a Lynnfield processzorokkal lesz tökéletesen kompatibilis. A másik csomag (CMD12GX3M6A1600C8) már egy háromcsatornás megoldás, amely hat darab 2 GB-os DDR3-as memória modulból áll és kifejezetten az X58-as alaplapokhoz és az LGA-1366-os processzorfoglalatba passzoló Core i7-es processzorokhoz készült. Közös a két- és háromcsatornás csomagokban, hogy a bennük található 2 GB-os memória modulok rendelkeznek XMP profillal, órajelük 1600 MHz, amelyhez 8-8-8-24-es időzítés társul.

A friss csomagok hamarosan elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban, a 8 GB-os kétcsatornás csomagért 100 eurót, míg a háromcsatornás rendszerekhez szánt 12 GB-os csomagért közel 200 euró körüli összeget kérnek majd el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward