Újabb Lian-Li ház: itt a Lancool K12

A Lian-Li egyik újdonságáról, a Lancool K6-os házról nemrégiben számoltunk be Most itt a gyártó legfrissebb terméke, amely Lancool K12-es típusjelzést visel, és amely a korábban bemutatott házhoz hasonlóan kedvező áron kerül majd forgalomba. A K12-es ház már több helyet és teljesen más dizájnt hordoz magában, mint a K6-os.

Újabb Lian-Li ház: itt a Lancool K12

A Lian-Li egyik újdonságáról, a Lancool K6-os házról nemrégiben számoltunk be. Most itt a gyártó legfrissebb terméke, amely Lancool K12-es típusjelzést visel, és amely a korábban bemutatott házhoz hasonlóan kedvező áron kerül majd forgalomba. A K12-es ház már több helyet és teljesen más dizájnt hordoz magában, mint a K6-os.

Az újdonság anyaga acéllal erősített alumínium, ami a teljes egészében alumíniumból házaknál erősebb, és valamivel olcsóbb. A K12-es termék 9 darab 5,25 hüvelykes bővítőhelyet kínál, a ház belsejében pedig összesen 3 darab merevlemez számára van hely. A merevlemezek egy különleges keretben foglalnak helyet, a gyártó a merevlemezek rögzítéséhez különleges csavart és gumialátétet használ, így a rendszer halkan üzemel, a rezgések nem terjednek át a ház többi részére. A ház fekete dizájnnal érkezik, az előlap tetszetős és különleges: a ház ajtaja zárható, az egység hangszigetelést is tartalmaz, így a gépházban elhelyezkedő ventilátorok hangja kevésbé szűrődik ki.

Csak úgy, mint a K6-os esetében, úgy a K12-es háznál is eltávolítható az alaplaptálca, így könnyebb a rendszer szerelése. A Lancool K12-es két darab 120 mm-es ventilátort tartalmaz, az egyik a ház elején, míg a másik a ház hátulján helyezkedik el, mindkét egység 1000-es percenkénti fordulatszám mellett üzemel. A ház rendelkezik egy FireWire és két darab USB kivezetéssel, ezen kívül egy fejhallgató kimenetet és egy mikrofon bemenetet is elhelyezett rajta a gyártó.

A Lancool K12-es a gyártó állítása szerint július végén jelenik meg először Tajvanban, a termék ajánlott végfelhasználói ára 160 dollár körül fog elhelyezkedni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward