Új webböngésző Windows Mobile 5-6-hoz

Ha már láttuk az Apple iPhone-jának webböngészőjét, és esetleg megtetszett nekünk, de semmiképpen sem szeretnénk megválni a jól bevált Windows Mobile platformtól, akkor a következőkben egy lehetséges alternatívát mutatunk be, amelyet a Skyfire készített.

Új webböngésző Windows Mobile 5-6-hoz

Ha már láttuk az Apple iPhone-jának webböngészőjét, és esetleg megtetszett nekünk, de semmiképpen sem szeretnénk megválni a jól bevált Windows Mobile platformtól, akkor a következőkben egy számunkra lehetséges alternatívát mutatunk be, amelyet a Skyfire készített.

A Skyfire szoftvere amellett, hogy nagyon hasonló dizájnnal bír, mint az Apple mobil Safari böngészője, még rendelkezik egy hatalmas előnynek számító extra tulajdonsággal is: az új szoftver teljes flash támogatással bír. A Skyfire állítása szerint ennek köszönhetően a mobil böngésző tökéletesen kezeli a YouTube videóit, illetve a különböző flash alapú weboldalakat egyaránt. A Skyfire mobil böngészője Java és Javascript támogatással is fel van vértezve, ennek köszönhetően a kis szoftver képes a weboldalakat - mint például a Google Maps-ot - úgy megjeleníteni, mint ahogy PC-n láthatjuk őket. A kis böngészőről már megjelent egy videó a YouTube-on, amelyben az újdonság a CNN, YouTube, ESPN és Google Maps weboldalait rendereli le, nagyjából hiba nélkül.

A Skyfire alkalmazása még jelenleg is fejlesztés alatt áll, de a felhasználók már feliratkozhatnak egy privát béta tesztben való részvételre. A béta teszthez sajnos amerikai egyesült államokbeli telefonszám és egy Windows Mobile 5-ös vagy 6-os operációs rendszerrel felvértezett okostelefon szükséges, így az európai és a magyarországi vállalkozó kedvű teszterek sajnos nem vehetnek részt az akcióban. A böngésző Symbian rendszert futtató okostelefonokra is elkészül, de erre majd csak később kerül sor.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward