Új WD MyBook World adattárolók

Új hálózati adattároló eszközöket dobott piacra a neves merevlemez készítő vállalat, a Western Digital. A My Book World családba tartozó termékek 10/100/1000 Mbps-os Ethernet porttal érkeznek, az egységek rendkívül ideálisak otthoni vagy akár kis irodai környezetbe is, ugyanis számos hasznos funkciójuknak köszönhetően rendkívül jó választásnak bizonyulnak.

Új WD MyBook World adattárolók

Új hálózati adattároló eszközöket dobott piacra a neves merevlemez készítő vállalat, a Western Digital. A My Book World családba tartozó termékek 10/100/1000 Mbps-os Ethernet porttal érkeznek, és rendkívül ideálisak otthoni vagy akár kis irodai környezetbe is, ugyanis számos hasznos funkciójuknak köszönhetően rendkívül jó választásnak bizonyulhatnak.

A My Book World meghajtók adatmentő alkalmazással érkeznek, amely automatikusan és folyamatosan képes menteni a hálózatban található számítógépeken tárolt fontos adatokat, így azok egy esetleges számítógép-meghibásodás alkalmával továbbra is biztonságban vannak. A termék segítségével könnyedén visszamásolhatjuk őket az adott gépen található eredeti helyükre. A hálózati adattároló segítségével a hálózat minden tagja könnyedén hozzáférhet a terméken lévő adatokhoz, sőt, a beépített média szervernek köszönhetően akár képek és filmek is továbbíthatóak a különböző DLNA technológiával ellátott készülékekre, mint például a PlayStation 3-as vagy akár az Xbox 360-as játékkonzolokra is. A mellékelt szoftvereknek köszönhetően az adattárolón lévő fájlokhoz távolról is hozzáférhetünk. A gyártó az egyes termékeken egy USB 2.0-s portot is elhelyezett, amelybe USB-s merevlemez vagy akár pendrive is csatlakoztatható, ezáltal az eszközön tárolt adatok szintén könnyen megoszthatóak a hálózaton, de akár a My Book World adattároló kapacitását is bővíthejük ezzel a módszerrel.

A My Book World család egy 2 TB-os és egy 1 TB-os adattároló kapacitással rendelkező példányt tartalmaz, a termékek 173 x 147 x 47 mm-es méretekkel és 1,09 Kg-os súllyal bírnak. A gyártó állítása szerint az új külső meghajtók Windows és Mac konfigurációkkal egyaránt rugalmasan együttműködnek, a készülékek halkan és energiatakarékos módon üzemelnek.

A fehér dizájnnal rendelkező meghajtókra 3 év garanciát vállal a gyártó, az 1 TB-os modell 229,9 dollárba, míg a 2 TB-os példány 449,9 dollárba kerül. A két újdonság már számos üzlet kínálatában jelen van.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward